Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Ovo je kraj: Rihanna dobila po stražnjici!

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 20.09.2013. / Autor: Moj Film Ovo je kraj: Rihanna dobila po stražnjici!

Glumac Seth Rogen, poznat po ulogama u komedijama kao što su "Zalomilo se" i "Superbad" napisao je i režirao apokaliptičnu komediju "Ovo je kraj" koja od sljedećeg četvrtka, 29. rujna konačno dolazi i u domaća kina. Uz njega u glavnim ulogama u filmu pojavljuju se James Franco, Jonah Hill, Danny McBride, Paul Rudd i Emma Watson, a dvije posebne uloge odigrali su Michael Cera i Rihanna. Svakako najveća zanimljivost u vezi filma jest činjenica da svi glumci u filmu glume sami sebe.

Tijekom snimanja filma između Michaela Cere i Rihanne dogodila se zanimljiva situacija koju objašnjava scenarist, redatelj i glumac Seth Rogen:

Jedna od scena u filmu uključuje i potpuno nadrogiranog Michaela Ceru koji zašlata Rihanninu stražnjicu. Ponovili smo scenu tri-četiri puta, ali svaki novi pokušaj izgledao je lažnije od prethodnog pa je Cera upitao Rihannu može li ju za pravo opaliti po stražnjici na što je ona jednostavno odgovorila: 'Može, ako ti ja za pravo mogu opaliti pljusku poslije toga'. Na kraju se to i dogodilo s tim da je u jednom pokušaju njezina pljuska bila toliko jaka da je Cera morao otići i malo prileći te doći k sebi u svojoj prikolici.

Ovo je kraj: Trailer

Osim zanimljive dogodovštine Rogen je komentirao i otkud sama ideja za film:

Godinama smo željeli snimiti nešto slično... Svi smo mi obožavatelji serija Seinfeld i, pogotovo, Bez oduševljenja, molim i oduvijek smo željeli snimiti kombinaciju takve vrste komedije s nadnaravnim elementima oko kraja svijeta... Na kraju je to ispao jedan uistinu čudan miks za koji se nadamo da će se publici svidjeti.

Hoće li se film svidjeti hrvatskoj publici ili ne vidjet ćemo već kroz tjedan dana kada film dolazi u kina, ali već sada znamo da nam se jako sviđa kino najava za film u kojoj možemo vidjeti kontroverzno šlatanje Rihanne i čuti prostakluke koji frcaju na sve strane. Upozoravamo, kino najava nije za one slabih živaca!

Komedija "Ovo je kraj" u domaća kina dolazi u četvrtak, 26. rujna!

komedija continental film Danny McBride James Franco Paul Rudd Seth Rogen Emma Watson Jonah Hill Michael Cera Rihanna ovo je kraj this is the end


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?