Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Odredište nepoznato - ekskluzivni video intervju, izbačene scene i "making of"

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 06.12.2011. / Razgovarao: Mladen Šagovac Odredište nepoznato - ekskluzivni video intervju, izbačene scene i "making of"

Premijerno prikazivanje filma "Odredište nepoznato" popratile su salve smijeha publike u koja je gromoglasnim pljeskom potvrdila nagradu i pohvale koje je ovaj film dobio na Vukovar Film Festivalu 2010. godine.

Riječ je o najnekulturnijem hrvatskom filmu koji je ikad ušao u redovnu kino distribuciju, jer ovo je projekt koji financijski nije podržala ni jedna hrvatska kulturna institucija. Tipičan rječnik asfalta, prikazan kroz dva tipična asfaltida retro generacije na izlasku, potpuno je netipična hrvatska komedija koju bi svakako trebali iskoristiti priliku i pogledati na kino platnu.

A zašto bi Hrvati morali pogledati film Odredište nepoznato? Iako bi se paralela lako mogla povući s trenutnim financijsko-političkim previranjima u velikoj uniji u koju bi Hrvatska trebala ući, razlog da Hrvati pogledaju ovaj film je daleko banalnije prirode. Odgovor na ovo pitanje, kao i neka druga pogledajte u našem ekskluzivnom video prilogu.

Uz odgovore koji se nude kroz ovaj video prilog a kojima vam približavamo Cigu (Dean Krivačić) i Maxa (Maksimilijan Ružinski) , čitateljima (gledateljima) portala Moj Film nude se i neke scene koje su izbačene iz filma.

Film Ines Šulj i Vjerana Vukašinovića od četvrtka je u redovnoj kino distribuciji a informacije o projekcijama vas čekaju ovdje.

hrvatski film intervju video odredište nepoznato VJERAN VUKAŠINOVIĆ INES ŠULJ Dean Krivačić interview Discovery film i Video Max Cigo Video intervju Maksimilijan Ružinski


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?