Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Objavljen prvi službeni trailer filma "Čudesni Spider-Man 2"

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 05.12.2013. / Autor: Moj Film Objavljen prvi službeni trailer filma "Čudesni Spider-Man 2"

Ljubitelji super-junaka sljedećeg proljeća sigurno neće ostati zakinuti! Naime, krajem travnja u naša kina dolazi "Čudesni Spider-Man 2" - nastavak super-uspješnog hita iz 2012. godine koji je na svjetskim kino blagajnama utržio preko 750 milijuna dolara, a u domaćim postao jedan od najgledanijih filmova godine. U nastavku se Andrewu Garfieldu i Emmi Stone pridružuje dobitnik prestižne nagrade Oscar Jamie Foxx u ulozi negativca Electra! Ovim putem predstavljamo vam prvi službeni trailer za ovaj nadolazeći avanturistički spektakl!

Čudesni Spider-Man 2: Trailer

Oduvijek smo znali da se najveća bitka Spider-Mana odvija u njemu samom: bitka između običnih obaveza Petera Parkera i nevjerojatnih mogućnosti Spider-Mana. Ali u filmu "Čudesni Spider-Man 2", Peter Parker shvatit će da se pred njim nalazi njegova do sada najveća bitka.

Super je biti Spider-Man (Andrew Garfield). Za Petera Parkera ne postoji bolji osjećaj od onoga kada se njiše između nebodera, kada ga svi prihvaćaju kao junaka i kada vrijeme provodi s Gwen (Emma Stone). Ali biti Spider-Man nije nimalo lak zadatak... jer samo Spider-Man može zaštiti svoje sugrađane od užasavajućih neprijatelja koji prijete gradu. S dolaskom Electra (Jamie Foxx), Peter će se morati suočiti sa zlotvorom puno moćnijim od njega samog. A kada se u grad vrati i njegov stari prijatelj Harry Osborn (Dane DeHaan), Peter će shvatiti da sve njegove neprijatelje povezuje jedna stvar: korporacija OsCorp.

Film "Čudesni Spider-Man 2" prvi je film o super-junaku Spider-Manu koji se u cijelosti snimao u New Yorku, a studio Sony Pictures također je službeno potvrdio da se radi o najvećoj filmskoj produkciji u povijesti snimanoj u tom gradu. Redatelj filma je Marc Webb koji je osim prvog nastavka široj publici vjerojatno najpoznatiji po režiji hvaljene romantične dramedije "500 dana ljubavi". Scenarij za film napisali su Jeff Pinkner (televizijske serije "Alias" i "Izgubljeni"), Alex Kurtzman i Roberto Orci ("U tami: Zvjezdane staze").

Avanturistički spektakl "Čudesni Spider-Man 2" u domaća kina dolazi 24. travnja - punih tjedan dana prije nego što će ga pogledati u SAD-u!

Spiderman Marc Webb Jamie Foxx continental film Peter Parker trailer Andrew Garfield Spider Man Emma Stone Čudesni Spider Man Dane DeHaan


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?