Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Novi 'Star Wars' oborio rekord pretprodaje ulaznica u Hrvatskoj

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 22.10.2015. / Piše: CineStar Novi 'Star Wars' oborio rekord pretprodaje ulaznica u Hrvatskoj

Najnoviji nastavak sage 'Ratovi zvijezda: Sila se budi' oborio je rekord pretprodaje ulaznica na Cinestar kino blagajnama! - u roku od svega 24 sata prodano je više od 3.000 ulaznica što je apsolutni rekord.

Željno iščekivani sedmi nastavak legendarne sage o Jedijima i zlom Carstvu oborio je rekord u prvom danu pretprodaje na box officu najvećeg kinoprikazivača u Hrvatskoj. U ponedjeljak, 19.10. CineStar kina otvorila su pretprodaju ulaznica za najnoviji nastavak sage 'Ratovi Zvijezda' te su do danas na svim svojim blagajnama i putem online kupovine (Smrtphone aplikaciji i web stranici www.blitz-cinestar.hr) ostvarila rekordnu prodaju ulaznica.
 
Film možete pogledati u svim CineStar kinima od 17. prosinca. Preporuka za jedan od najvećih filmova godine su svakako najjači kino formati Imax 3D, 4DX 3D, eXtreme 3D, a za najluksuzniji doživljaj filma tu su i CineStar Gold Class dvorane. Kartu inače možete kupiti OVDJE.

Cinestar Star Wars ulaznice Ratovi zvijezda rekord pretprodaja Sila se budi


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?