Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Novi film Woodyja Allena 'Nerazuman čovjek' došao u hrvatska kina

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 20.11.2015. / Piše: Discovery Film Novi film Woodyja Allena 'Nerazuman čovjek' došao u hrvatska kina

Nerazuman čovjekNerazuman čovjek (2015)Irrational Manredatelj: Woody Allenuloge: Joaquin Phoenix, Emma Stone, Joe StapletonViše informacija o filmu »7.5

U susret 80-tom rođendanu (1. prosinca) velikog barda američkog filma, oskarovca Woodyja Allena u hrvatska kina dolazi njegov ni manje ni više nego pedeseti film, 'Nerazuman čovjek'.

Allen je godinama punio stupce medija što svojim privatnim životom (nezaboravna afera s posvojenom kćerkom Soon Yi koja mu je postala i supruga) što brojnim filmskim remek djelima. Izdvojimo samo neke: 'Annie Hall' (snimio ju je s tadašnjom ljubavnicom Diane Keaton), 'Grimizna ruža Kaira' (snimio je s tadašnjom suprugom Mijom Farrow), 'Vicky Cristina Barcelona' (snimio s tadašnjom muzom Scarlett Johansson) te najnoviji 'Nerazuman čovjek' (snimio ga s novom muzom Emmom Stone koja je glumila i u njegovu filmu 'Čarolija na mjesečini').

U svojim je filmovima mijenjao gradove ali se uvijek vraćao New Yorku, mijenjao filmske muze, i beskrajno zabavljao poklonike svoje umjetnosti. U novom filmu, krimiću 'Nerazuman čovjek', Allen prikazuje kako jedno ubojstvo može probuditi spolni nagon i kako od egzistencijalizma doći do potpune erekcije i orgazma. Joaquin Phoenix i Emma Stone su profesor i studentica koji ostvaruju nemoguću ljubavnu vezu u krimiću koji spaja naizgleda nespojivo ubojstvo i seks.

krimić Woody Allen Joaquin Phoenix Emma Stone Nerazuman čovjek pedeseti film


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?