Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Najluđa priča godine stiže u domaća kina!

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 10.04.2012. / Autor: Moj Film Najluđa priča godine stiže u domaća kina!

Oni su nacisti iz svemira, spremaju konačni napad na majčicu Zemlju! Spektakl parodija za čije su snimanje čak i fanovi skupljali novce. Najskuplji finski film, Željezno nebo, od 19. travnja pogledajte u domaćim kinima!

Otprilike pola filmskog budžeta koji je iznosio 7,5 milijuna eura, je skupljeno od finskih sredstava a ostatak od strane ostalih produkcijskih zemalja  Njemačke I Australije. Zanimljivost je ta da su milijun eura skupili “razgaljeni” fanovi filma. Ono što čini Željezno nebo posebnim jest stalna suradnja između filmaša i online zajednice. Iron sky ekipa je u stalnom kontaktu sa oko 250 000 fanova na tjednoj bazi. To uključuje You tube, Facebook te web stranicu filma. Broj je u stalnom porastu.Film je samo jedan u nizu proizvoda u cijeloj Iron sky priči. Tu su i stripovi, romani kao i video igrice.

Željezno nebo: Trailer

O filmu

Nacisti su nakon kraha u 2. Svjetskom ratu prebjegli daleko, čak na Mjesec. 70 godina su stvarali svoje carstvo na Tamnoj strani Mjeseca. Kad američki astronauti ugroze njihovu bazu, Mjesečev Fuhrer odluči da je vrijeme za povratak. Četvrti Reich odluči poslati dva nacistička oficira da pripreme invaziju na Zemlju. Nacistička leteća NLO armada je spremna na napad, vremena je sve manje!

U domaćim kinima od 19. travnja. Distribucija: Discovery Film&Video.

parodija sf najava Discovery film i Video Iron Sky nacisti Željezno nebo


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?