Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Na rubu budućnosti - lov na memorabilije

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 27.05.2014. / Autor: Moj Film Na rubu budućnosti - lov na memorabilije

Poručnik Wiliam Cage (Tom Cruise) bori se u ratu protiv vanzemaljaca. Odjednom se nađe zarobljen u vremenu, u posljednjem danu bitke na koji i umire. Prolazeći svaki puta nanovo zadnji dan svog života, Cage nakon nekog vremena postaje sve vještiji i sve spremniji dočekati smrt. Cijelo vrijeme ga obučava Rita Varataski (Emily Blunt) koja je svjesna vremenske petlje koja Cagea stalno vraća na početak i zna kako je iskoristiti. Svaki ponovljeni susret približava ih konačnoj pobjedi nad vanzemaljcima.

Film "Na rubu budućnosti" režirao je Doug Liman a snimljen je prema japanskom kratkom znanstveno-fantastičnom romanu "All You Need Is Kill" Hiroshija Sakurazaka.

Na rubu budućnosti: Trailer

Prve reakcije filmskih kritičara nakon gledanja filma "Na rubu budućnosti" su obećavajuće što otvara mogućnost da nas Tom Cruise ugodno iznenadi. Produkcija je za premijeru filma osmislila ambiciozan plan promocije. Glumci Emily Blunt i Tom Cruise će u pratnji s redateljem Dougom Limanom (Bournov Identitet) krenuti pokušati u jednom danu biti prisutni na tri različite premijere, po jednu u LondonuParizu i New Yorku.

Na rubu budućnosti: Featurette

Thomas Cruise Mapother IV, odnosno Tom Cruise, rođen je 3. srpnja 1962. godine u Sirakuzi, u Sjedinjenim Državama. Gluma ga je počela zanimati nakon što je dobio glavnu ulogu u srednjoškolskoj produkciji predstave "Dečki i komadi". Oku javnosti pak zapeo je za oko 1981. godine s ulogom u filmu "Taps" nakon čega je krenuo njegov nezaustavljivi uspon u Hollywoodu. Zapravo već je 1983. godine dospio na hollywoodsku a-listu s filmom "Riskantan posao/Risky Business" koji prema Rotten Tomatoes info generatoru ispada njegov najbolji film do danas. Drugi po broju pozitivnih kritika je vjerojatno i njegov najveći box office hit "Nemoguća mislija: Duh protokol". Iako uglavnom popularan zbog dramskih i akcijskih filmova u posljednjih desetak godina uporno se vraća ulogama u znanstveno-fantastičnim filmovima.

"Na rubu budućnosti" u hrvatskim kinima s prikazivanjem počinje 29. svibnja

Na rubu budućnosti - nagrade

Nagradna igra

Dok će glumci ovog uzbudljivog ZF spektakla u jednome danu film pokušati istovremeno promovirati na dvjema različitim stranama svijeta, vi ćete točnim odgovorom pokušati doći do poklona koje je pripremio Blitz, hrvatski distributer filma "Na rubu budućnosti".

Nagradna igra traje do 02. lipnja.

Objava dobitnika - 06.06.2014.

Donosimo popis dobitnika nagradne igre "Na rubu budućnosti"

  • Brigita Soldo (Požega) - Bočica za vodu
  • Andrej Ebner (Osijek) - Muška majica
  • Tamara Franjević (Varaždinske Toplice) - Ženska majica

Nagrade će biti dostavljene na adresu koju ste koristili pri registraciji. Čestitamo!

Emily Blunt Tom Cruise nagradna igra nagradnjača Na rubu budućnosti edge of tomorrow


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?