Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Michael Douglas i Paul Rudd su Ant-Man

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 07.01.2015. / Autor: Moj Film Michael Douglas i Paul Rudd su Ant-Man

Internet je opet u superherojskom hypeu, danas je glavna vijest "Ant-Man". Marvel Entertainment je noćas objavio teaser za prvu filmsku ekranizaciju popularnost stripa Ant-Man.

Ant-Mana su osmislili Stan LeeLarry Lieber i Jack Kirby. Prvi puta se u stripu pojavio 1962. godine u 35 broju Marvelovog almanaha Tales to Astonish. U stripovima nekoliko je različitih likova nosilo odijelo uz pomoć kojega može mijenjati svoju veličinu. Bili su to Henry Pym, Scott Lang i Eric O'Grady. Na film nam dolaze njih dvojica. Prvog Ant-Mana, odnosno ovdje ostarjelog biofizičara koji je izmislio odijelo glumi Michael Douglas, a Scotta Langa, kojeg Pym angažira da preuzme njegov superherojski aleter-ego, glumi Paul Rudd.

Teaser za Marvelov Ant-Man - prvi pogled

Upravo to je ono što vidimo u ovom teaseru. Biofizičara Pyma (Douglas) kako od provalnika i lopova Langa (Rudd) traži da preuzme identitet i društvenu ulogu Ant-Mana.

Treba priznati da je pomalo neobično ova dva glumca vidjeti u ovom tipu žanrovske kinematografije. Ni Michael Douglas, a ni Paul Rudd nikad nisu glumili u filmovima superherojske tematike. Teaser stvarno ne prikazuje puno, ali otkriva sasvim dovoljno da zaintrigira zanimanje, baš kao i glumci potpuno atipični za ovaj tip filma. Režiju filma "Ant-Man" također potpisuje netipični redatelj, Peyton Reed, uglavnom poznat po romantičnim komedija i televizijskim filmovima. Osim što glumi Ant-Mana, Paul Rudd je zajedno s Adamom McKayjom (Voditelj uzvraća udarac, Murjaci s klupe) scenarist. Netipičan super junak pogonjen netipičnim glumcima, scenaristima i redateljima.

Stan Lee Paul Rudd adam mckay Michael Douglas larry lieber jack kirby peyton reed


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?