Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Michael Bay će ipak snimiti nove Transformerse

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 08.12.2011. / Piše: Ivan Čupić Michael Bay će ipak snimiti nove Transformerse

Po završetku trilogije o Svemirskim robotima popularnijeg naziva Transformersi, redatelj Michael Bay izjavio je kako je njegov posao završen, a vrijeme povoljno za ulazak novih ljudi ispred i iza kamere. Nekoliko mjeseci kasnije, vrijeme sadašnjost i stvari su poprimile sasvim drugo obličje! Glavni ''krivac'' je basnoslovna zarada trećeg nastavka, "Tamna strana Mjeseca", koji je u kinima diljem svijeta zaradio nešto više od milijardu dolara. Nije odmogla ni činjenica da se radilo o jednom od rijetkih ljetnih događaja ove godine, barem na lokacijama dobro opremljenih multipleksa, a gorak okus ''Osvete poraženih'' donekle je nestao u megalomanskom finalu prave američke škole.

Naravno, Michael Bay je posljednji čovjek koji u cijeloj toj šuškavoj priči treba razmišljati o novcu, dapače, njegov sljedeći projekt ''Pain and Gain'' snimit će za svega 20 milijuna dolara, dok su pregovori sa Dwayneom Johnsonom (''Fast Five'') već u tijeku. Ono što je pokrenulo ideju o povratku franšizi, četvrtom nastavku ''Transformersa'', jest komentar Stevena Spielberga, izvršnog producenta, koji je u nekoliko intervjua izjavio da su Transformersi oduvijek bili u rukama Michaela Bayja te da ih on ipak najbolje poznaje. Slijedio je navodni začetak dogovora sa Paramountom, koji bi s lakoćom označio zeleno svjetlo za prethodno spomenuti, Bayevim rječnikom ''indie'' naslov, ali pod uvjetom da do kraja 2012. krene snimanje robotskog kaosa, vjerojatno sa nekom novom glumačkom postavom.

Shia LaBeouf izjavio je kako želi ići dalje s projektima, iako shvaća da će to biti teško nakon velikog uspjeha trojke. Bilo je to u doba kada je i sam Bay bio ''nemoguća misija'', a Optimus Prime, Bumblebee i Megatron bliže ideji reboota nego nastavka. Tko zna, možda i Shia uskoro odluči da mu je ipak ostalo glasa u grlu, pa se po četvrti put zadere: ''Optimuuus!'', dok u pozadini svjedočimo apsolutnom razaranju ljudske civilizacije. O tome hoće li se vratiti dugonogi model iz riznice Victoria's Secreta, Rosie Huntington-Whiteley, još je prerano govoriti. Na kraju priče ionako će pregovarati dobro ispisani ugovori, odnosno vješto sastavljene izjave za javnost.

Transformersi Michael Bay Transformers Tamna strana mjeseca Ivan Čupić Cafe Cinema


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?