Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Maps to the stars: Hrđavi hollywodski sjaj Johna Cusacka i Julianne Moore

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 15.04.2014. / Piše: Gabrijela Lipić Maps to the stars: Hrđavi hollywodski sjaj Johna Cusacka i Julianne Moore

Redatelj David Cronenberg u desetljećima svoje karijere filmove je najvećim dijelom snimao u Kanadi ili Velikoj Britaniji. Film "Map to the stars" njegov je prvi film snimljen u SAD-u. Osim te činjenice, film je zanimljiv po još jednoj zanimljivosti - upravo je objavljena njegova prva najava.

Slavna hollywoodska obitelj, Weissovi, (Julianne Moore i John Cusack) nađu se u zbrci kada iz ustanove za mentalno nestabilne osobe izađe njihova kćer Agatha (Mia Wasikowska). Agatha je piromanka te u najavi jasno vidimo da Cusack nije nimalo oduševljen njezinom pojavom. Doduše, ona nije jedino nesavršeno biće u filmu. Najmlađi sin sa samo devet godina liječi se od ovisnosti o alkoholu, a ni Cusack ni Moore nisu oličenje savršenog bračnog para.

Maps to the Stars: Trailer

Teško je pohvatati konce u traileru koji se čini kao prikaz mračne prijetnje hrđavog i samo naizgled savršenog svijeta. Ali scenarist Bruce Wagner pobrinuo se da nam to prikaže na najzanimljiviji način, a i ostatak glumaca - Robert Pattinson, Olivia Williams, Justin Kelly, Sarah Gadon i Joe Pingue nisi od toga odmicali. Nakon Cronenbergove Povijesti nasilja i Opasne metode bez imalo susprezanja možemo reći kako se radujemo mentalno izazovnoj radnji filma "Map to the stars".

Mia Wasikowska John Cusack Julianne Moore David Cronenberg trailer video Povijest nasilja Opasna metoda Gabrijela Lipić Map to the Stars


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?