Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Let's be cops: Kada komičari odluče glumiti policajce

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 28.03.2014. / Piše: Gabrijela Lipić Let's be cops: Kada komičari odluče glumiti policajce

Vjerujemo da su svi muškarci koji čitaju ovaj tekst barem jednom u životu poželjeli imati provod poput onog u "Mamurluku". A neki su možda poželjeli na tulum doći maskirani u policajce i tako mamiti uzdahe mladih dama koje neodoljivo privlači ta stroga odora. Kako bi vam život izgledao da ste ostvarili svoj "policijski" plan, donosi najava filma "Let's be cops".

Let's be cops

Komedija o Justinu i Ryanu (Jake Johnson i Damon Wayans Jr.) film je o dvoje prijatelja koji pokušavaju zapapriti svoje ultrastatične živote. Kada dobivaju poziv na kostimiranu zabavu, nabave policijske odore i uspješno se pojave na njoj. Uvide da se djevojkama sviđaju njihove policijske odore, a najbitnije - nitko nije ni shvatio da zapravo nisu policajci. Na um im pada genijalna ideja - idemo glumiti da smo policajci narednih, nekoliko...hm...mjeseci? Nabave i policijski automobil, a svaki put kada požele odustati od zabavne igre u koju su se do grla ukopali, okolnosti ih nekako uvijek spriječe. Puno više detalja pogledajte u najavi koja je u Americi dobila "red ban" zato što sadržava neprikladne sadržaje: konzumaciju droga, upotrebu psovki, nasilne scene i nevjerojatno grozne plesne pokrete.

Let's be cops: Trailer

Redatelja Lukea Greenfielda upoznali smo kao autora filma "Životinja", a ovaj će film u kina biti lansiran krajem godine. Osim prijateljskog dvojca, u filmu će glumiti Rob Riggle, Nina Dobrev, James D'Arcy, Andy Garcia i Keegan-Michael Key. Ova komedija na kvadrat neće ostaviti ravnodušnim ni jednog muškarca. A i djevojke bi svoje partnere mogle zamoliti da za kućne potrebe kupe policijske odore. Jer nakon sljedeće najave osmijeh im neće silaziti s lica.

komedija trailer Gabrijela Lipić lets be cops


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?