Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Lego film: "Sve je fenomenalno!"

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 11.01.2014. / Piše: Gabrijela Lipić Lego film: "Sve je fenomenalno!"

Dječja igra koja je zainteresirala ne tako mladog Phila Lorda i Christophera Millera da režiraju Lego film, ovih se dana može pohvaliti novim televizijskim spotom. Pun boja, koreografija i kockastog svijeta, film je dobro iskoristio svoju šansu i privukao našu pozornost. Doduše, nije otkrio ništa više od ono malo informacija koje već znamo - Emmet kao svakodnevna Lego figurica zabunom će biti prepoznat kao netko s posebnim sposobnostima. I iako bez prave radnje, televizijski spot stavio nam je bubu u uho - film će biti prepun zabave.

Slavni gosti u filmu biti će Batman (Will Arnett) i Superman (Channing Tatum), a osim Arnetta i Tatuma glasove će posuditi i Will Ferrell kao poslovni predsjednik, Chris Pratt kao Emmet, Morgan Freeman kao Vitruvius te Elizabeth Banks kao Wyldstyle. I dok svakog od njih možemo čuti kako u spotu ponavlja pjesmu "Everything is awsome!" pjesma nam ulazi u uho i ako netko od vas poželi s tavana izvaditi svoje Lego figurice, nećemo biti iznenađeni.

Lego film: TV spot

U hrvatskim ćemo kinima ovu rasplesanu i vizualno bogatu radnju moći pogledati od 6. veljače. Filmske će figurice izgledati gotovo poput onih koje vaš sin trenutno drži u ruci - sami redatelji inzistirali su da računalni efekti budu što manje očiti. Kvalilteta animacije  je stoga neupitna, ali pitamo se može li film zbilja držati više od sat vremena radnje zbilja toliko zabavnom. Ne bismo se čudili da može - ipak je namijenjen najmlađima, a oni će biti uz televizijska platna samo ako im se servira nešto zabavno.

Will Ferrell Morgan Freeman animirani film Elizabeth Banks Channing Tatum Chris Miller Phil Lord Will Arnett Chris Pratt lego film lego movie


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?