Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

"Legende u Vegasu" već tjednima praše hrvatskim (i svjetskim) kinima

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 28.11.2013. / Autor: Moj Film "Legende u Vegasu" već tjednima praše hrvatskim (i svjetskim) kinima

Bez obzira na godine, hollywoodski veterani Michael Douglas, Robert De Niro, Kevin Kline i Morgan Freeman u boljoj su formi od većine znatno mlađih kolega! Dokazuju to hrvatski i svjetski rezultati box officea s čijih top pozicija već tjednima ne silazi njihov film Legende u Vegasu u kojem Oscarima ovjenčana četvorka tulumari bez predaha gotovo punih 105 minuta. Zabavne dosjetke, inteligentni dijalozi i vrhunska glumačka ekipa bacili su u trans i publiku i kritičare.

Legende u Vegasu su totalna ludnica. Jedna od najsmješnijih, najsvježijih i najzabavnijih filmova godine! Glumačka ekipa iz snova kakva se okupi jednom u životu čini ovaj film događajem koji ne smijete propustiti! Inteligentnija verzija Mamurluka s duplo više smijeha i pametnih dosjetki.

- Pete Hammond, Movieline

Legende u Vegasu: isječak iz filma

U filmu Legende u Vegasu Michael Douglas, Robert De Niro, Morgan Freeman i Kevin Kline glume dugogodišnje prijatelje koji odluče prestati ponašati se u skladu sa svojim godinama u Gradu grijeha u kojeg dolaze na momačku jednoga od njih koji je upravo zaprosio svoju dvostruko mlađu djevojku. Shvatit će da nikada nije kasno za  party života!

Pogledajte film Legende u Vegasu u CineStaru i ostalim hrvatskim kinima!

Morgan Freeman Robert de Niro Michael Douglas Kevin Kline legende u vegasu


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?