Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Kristen Stewart kakvu jos niste vidjeli!

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 21.10.2014. / Autor: Moj Film Kristen Stewart kakvu jos niste vidjeli!

Dobitnica prestižne filmske nagrade Oscar Juliette Binoche ("Engleski pacijent", "Čokolada"), zvijezda "Sumrak sage" Kristen Stewart i mlada holivudska glumica u usponu Chloe Grace Moretz ("Kick Ass", "Pravednik") zvijezde su novog filma redatelja Oliviera Assayasa - "Oblaci nad Sils Marijom"!

Ovaj hvaljeni i nagrađivani film premijerno je u hrvatskim kinima prikazan u sklopu nedavno završene MAXtv Filmomanije 8, a od ovoga četvrtka, 23. listopada publika će ga moći pogledati u Cineplexx kinima u Zagrebu i Splitu!

Ovim putem predstavljamo službenu kino najavu filma iz koje je vidljivo da gledatelje očekuje napeti film, ali i vrlo zanimljiva scena s Kristen Stewart kakvu još nismo vidjeli do sada na filmu.

Trailer - Oblaci nad Sils Marijom

Na vrhuncu svoje međunarodne karijere, Maria Enders (Binoche) dobiva poziv za nastup u kazališnoj predstavi zbog koje je i postala poznata prije dvadeset godina. Međutim, Maria je tada igrala ulogu Sigrid, privlačne mlade djevojke koja razoruža i u konačnici dovede do samoubojstva stariju Helenu. Upravo za lik Helene, Maria sada dobiva poziv. Ona većinu svog vremena provodi sa svojom osobnom asistenticom Valentine (Stewart) koja je postala njezina jedina prijateljica. A kada Jo-Ann (Moretz), mlada holivudska starleta sklona skandalima dobije ulogu Sigrid, Maria je primorana suočiti se s rivalkom (i vlastitom mladošću)...

Glumica Juliette Binoche sama je predložila ideju za film redatelju/scenaristu Olivieru Assayasu. Zanimljiva je činjenica da je poznata modna marka Chanel ustupila svoju odjeću, nakit, modne dodatke i šminku svima trima glumicama u filmu, a redatelj Assayas toliko je želio u filmu mladu Kristen Stewart da je pričekao dok se njezin raspored snimanja drugih projekata oslobodi kako bi mogla snimiti "Oblake nad Sils Marijom".

Sam film ove je godine prikazan u službenoj konkurenciji filmskog festivala u Cannesu na kojem je njegov redatelj Olivier Assayas bio nominiran za nagradu Zlatna palma.

Film "Oblaci nad Sils Marijom" u kinima Cineplexx u Zagrebu i Splitu možete pogledati već od ovoga četvrtka, 23. listopada!

Nagradna igra

Točno odgovori na postavljeno pitanje i imaš priliku osvojiti 2 ulaznice za kino projekciju filma "Oblaci nad Sils Marijom" u Cineplexx kinima.

Objava dobitnika - 27.10.2014.

Po dvije ulaznice za kino projekciju filma "Oblaci nad Sils Marijom" u kinu Cineplexx Centar Kaptol osvojili su:

  • Zrinka Košar
  • Ivana Maržić
  • Tomislav Mlinarić
  • Andreja Babić
  • Ornela Kostić

Ulaznice se mogu podići na blagajni kina uz prethodnu rezervaciju, a moguće ih je iskoristiti do srijede, 29. listtopada. Ulaznice nije moguće prenijeti na drugo ime!

filmomanija Kick ass Kirsten Stewart trailer cineplexx Olivier Assayas Chloe Grace Moretz Juliette Binoche pravednik oblaci nad sils marijom


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?