Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Justin Timberlake kao prijatelj sa povlasticom

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 09.04.2010. / Autor: Moj Film Justin Timberlake kao prijatelj sa povlasticom

Mada dugo nije izdao niti jedan album i ne nalazi sena listi glumca u nekom blockbusteru, JT će se pojaviti u romantičnoj komediji „Friends With Benefits“. Mnoge od vas bi ga baš ovako zasigurno imale i u zbilji.

Prije svega da raščistimo jednu stvar: autor članka definitivno nije „skrenuo“ jer koliko god se činilo ludim i zapravo nemogućim trenutačno se u filmskom svijetu pokreću dva projekta zasebna projekta koja – imaju isti naziv: Friends With Benefits (ili „Prijatelji s povlasticama“). WTF? Ili nježnije, kako je dovraga u današnjem svijetu brze fluktuacije i razmjene informacija, trenutačne zaštite prava svake nove ideje i na koncu filmskog naslova uopće moguće??!? Očito jest. Barem zasada. Naglasak na ZASADA, razvoj događaja vezan uz dvije filmske romantične inačice slatkog prijateljstva tek očekujemo.

Jednu režira Ivan Reitman,  pod okriljem kuće „Paramount Pictures“, a u glavnim ulogama pojavljuju se Ashton Kutcher i Natalie Portman, dok je za drugu, kako nam posljednje informacije govore zadužen Will Gluck, a glavnoj ulozi bi se trebao pojaviti Justin Timberlake.

Tvrtka „Screen Gems“ iz čije „kuhinje“ dolazi drugospomenuti „Prijatelji sa povlasticom“ oštro brani registraciju imena svojeg filma, koja je NAVODNO napravljena prije „Paramountove verzije“, no to treba tek dokazati. U svakom slučaju sa sigurnošću možemo tvrditi kako su na pomolu dvije romantične komedije, te kako ženska publika ni u kojem slučaju „vagom“ KutcherTimberlake neće biti razočarana.

Autor: Tomislav Pecak

Ashton Kutcher Ivan Reitman Paramount pictures Justin Timberlake Friends With Benefits David Dobkin Prijatelji s povlasticama Natalie Portman Will Gluck


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?