Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Judita Franković i Goran Bogdan kao ljubavni par u hrvatskoj komediji godine

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 15.11.2012. / Autor: Moj Film Judita Franković i Goran Bogdan kao ljubavni par u hrvatskoj komediji godine

Nastao pod redateljskom palicom Vlatke Vorkapić, film 'Sonja i bik' uskoro dolazi na velika platna diljem Hrvatske - smijeh je jednostavno zagarantiran! Komedija je to o dvoje mladih ljudi, oprečnih svjetonazora, iz različitih sredina čije se sudbine, uz pomoć jednog bika, isprepletu.

Ante (Goran Bogdan) je vlaj iz Dalmatinske zagore, sin organizatora borbi bikova i vješti prodavač osiguranja. Poznat je po svojoj moći uvjeravanja. Sonja (Judita Franković) je Zagrepčanka, zagrižena aktivistica u borbi za životinjska prava. Mladi, lijepi i osebujnih karaktera.

Sonja je britka i inteligentna mlada žena brza na jeziku. Ja sam, za razliku od nje, puno pristojnija, ali baš mi je zato bio gušt glumiti taj lik. Sonja svima kaže sve u lice; što bih ponekad dala da sam takva!

- kaže Judita Franković o mladoj aktivistici koju je utjelovila u filmu.

Video: Judita Franković u ulozi Sonje

Goran Bogdan odlično se snašao u ulozi Ante, za potrebe snimanja prošao je kroz različita iskustva, između ostalog naučio je i ojkati. O svojoj ulozi u filmu Goran kaže:

Glumim Antu, prodavatelja osiguranja iz Dalmatinske zagore. U mojem životu sve je super, zadovoljan sam, držim sve konce u rukama, sve dok ne upoznam Sonju. Tu počinju problemi, ali oni slatki. Svaki lik provlačim kroz sebe, i tražim sebe u njemu i njega u sebi. Tako je bilo i s Antom, iako sam se ipak morao malo više potruditi približiti nas dvojicu jedan drugom nego što je tu neka sličnost postojala.

Video: Goran Bogdan u ulozi Ante

Glavni glumci Judita Franković i Goran Bogdan su pravi filmski par i puno su pridonijeli 'Sonji i biku', imaju tu međusobnu glumačku kemiju koja je neophodna ovakvom filmu. S Juditom sam dosta radila, ali lik Sonje je potpuno različit od naših prijašnjih suradnji, a za vizualno osmišljavanje lika pobrinula se odlična majstorica maske i kostimografkinja Slavica Šnur. S Goranom nisam prije radila, pa sam pogledala sve predstave u kojima je tada igrao prije nego što sam ga pozvala na razgovor. Volim tako upoznavati glumce, više nego na probnim snimanjima. Judita i Goran su pametni i kreativni ljudi, prava su dobitna kombinacija.

- izjavila je redateljica filma Vlatka Vorkapić

Sonja i bik: Trailer

Sonju i Antu spojio je - ni manje ni više nego bik Garonja, a na tom putu zaljubljivanja prošli su kroz niz   neobičnih i komičnih situacija…

Ljubavnu priču Sonje i Ante, uz neizostavan doprinos bika Garonje, ne propustite u kinima diljem Hrvatske od 29. studenoga -  'Sonja i bik' je film koji će vas zasigurno nasmijati do suza!

komedija blitz Goran Bogdan Vlatka Vorkapić Sonja i bik judita franković interfilm


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?