Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Joaquin Phoenix nije lud i Eastwood ga želi u svom filmu

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 23.09.2010. / Autor: Moj Film Joaquin Phoenix nije lud i Eastwood ga želi u svom filmu

Tako je, tako je... Malo je htio nasamariti ljude, poigrati se s mogućnošću da je on, Joaquin Phoenix, stvarno prolupao, i odlučio se posvetiti puštanju kose i brade i repanju. E, pa sada znajte da to nije istina, a kako bi dokazao prethodno rečeno pridružuje s filmu Clinta Eastwooda.

Pročitaj i: Dokumentarac Joaquina Phoenixa

Zapravo, nije još sigurno da se pridružuje, ali su pregovori u punom jeku. Riječ je o biografskom filmu o J. Edgaru Hooveru, kontroverznom ravnatelju FBI-a. Uglavnom, o tom smo vas filmu već izvijestili jer se u njemu spajaju Eastwood i Leonardo DiCaprio koji će glumiti upravo Hoovera, čovjeka koji je zapravo i osnovao FBI, 1935. godine, te ostao njegov ravnatelj sve do svoje smrti 1972.

E, sad, Hoover je bio poznat i po još nečemu: '40-ih su godina počele kružiti glasine da je on homoseksualac, a sumnjalo se da mu je partner njegov radni kolega, Clyde Tolson. Naime, njih su dvojica zaista puno vremena provodila zajedno - na večerama, u noćnim klubovima pa čak i na odmorima. Oni su doduše opovrgavali glasine, ali je nakon Hooverove smrti Tolsonu pripala Hooverova ostavština, te se i preselio u njegovu kuću. Na samom je pogrebu upravo on primio američku zastavu kojom je bio prekriven Hooverov lijes, a sam je pokopan vrlo blizu Hooverova groba.

A Phoenix bi trebao glumiti baš Clydea Tolsona - što će reći, on i Leo bi trebali biti par, na filmu. Hm, što mislite o toj kombinaciji?

(Katarina Starčević)

dokumentarac Clint Eastwood J. Edgar Hoover Joaquin Phoenix biografija biografski film


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?