Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Jennifer Lawrence i Chris Pratt sami u svemiru

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 26.09.2016. / Autor: Moj Film Jennifer Lawrence i Chris Pratt sami u svemiru

Dvije najveće holivudske zvijezde današnjice - prelijepa Jennifer Lawrence i super-seksi Chris Pratt - udružuju snage u akcijskom znanstveno-fantastičnom spektaklu PUTNICI koji ovog prosinca dolazi na velika platna! Riječ je o jednom od najintrigantnijih filmova godine iza kojeg osim dvoje najpoželjnijih glumaca i misteriozne radnje stoji i snažno redateljsko ime: Morten Tyldum, nominiran za prestižnu nagradu Oscar za remek-djelo "Igra oponašanja" iz 2014. godine. Ovom prilikom donosimo vam prvu kino najavu koja je upravo danas doživjela svoju svjetsku premijeru!

Aurora (Lawrence) i Jim (Pratt) dvoje su putnika koji se nalaze na svemirskom brodu koji ih prevozi u novi život na novoj planeti. Međutim, uskoro putovanje postaje smrtonosno nakon što ih njihove komore za spavanje probude iz hibernacije 90 godina prije dolaska na odredište. Kako Jim i Aurora pokušavaju otkriti misterij koji se krije iza njihovog preranog buđenja, tako se između njih dvoje javlja uzajamna privlačnost... Sve do trenutka kada se brod pokvari, a njih dvoje konačno otkriju zastrašujuću istinu o tome zašto su ranije probuđeni.

Putnici: Trailer

Scenarij za film potpisuje Jon Spaihts, autor filmova "Crni sati" i "Prometej" te nadolazećih hitova "Doktor Strange" i "Mumija". Jedna od svakako najvećih zanimljivosti jest i ta da se još 2007. godine scenarij za upravo ovaj film nalazio na tzv. "Crnoj listi" - popularnoj holivudskoj listi dobrih scenarija koji još uvijek nisu producirani (neki od poznatijih filmova u posljednjih nekoliko godina koji su se također nalazili na toj listi uključuju oskarovski naslov "Ritam ludila" i box-office hit "Igra novca"). Za vrijeme pretprodukcije mnogi poznati holivudski glumci uključujući Keanua Reevesa, Reese Witherspoon, Rachel McAdams i Emily Blunt bili su zainteresirani za glavne uloge u PUTNICIMA prije nego su one pripale Jennifer Lawrence i Chrisu Prattu.

Akcijski znanstveno-fantastični spektakl PUTNICI u domaća kina stiže nam krajem godine, a do tada nam ne preostaje ništa drugo nego da uživamo u prvoj kino najavi iz koje se vrlo lako može iščitati da nas očekuje prava filmska poslastica.

continental film trailer Jennifer Lawrence Chris Pratt putnici passengers


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?