Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

James Franco ljubi Jamesa Franca...

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 12.12.2010. / Autor: Moj Film James Franco ljubi Jamesa Franca...

Hmmmm... Zvuči vam čudno? Prvo, kako to Franco uopće može ljubiti sebe, i drugo, o zašto bi on ljubio sama sebe? Evo, odgovori su sljedeći: 1. ogledalo, 2. The New York Times.

The New York Times je za svoj Hollywood Issue snimio zanimljiv film s četrnaest glumaca, koji su ove godine ostvarili značajne uspjehe - iliti imali važne uloge svoga života. Film je nazvan Fourteen Actors Acting: A Video Gallery of Classic Screen Types. A snimke su vrlo zanimljive - i pomalo bizarne.

Tako James Franco ljubi Jamesa Franca. U zrcalu. Ali sve ide po uobičajenim pravilima zaljubljenih: prvo malo očijuka i zavodi, a tek tada slijedi poljubac. Dakle, ništa naprasno. Samo smiješno.

No Franco, rekli smo, nije jedini glumac u ovom filmu. Svatko je dobio svojih nekoliko desetaka sekundi. Natalie Portman je recimo femme fatale, Matt Damon prosipa bujicu riječi, Javier Bardem razbija stol pun časa i tanjura... I sve bez ijednoga dijaloga - da, čak i Damon. U pozadini se čuje glazba Owena Palletta, a sve je režirao Solve Sundsbo - u crno-bijelom svijetu.

U filmu se nalaze i Jesse Eisenberg, Chloe Moretz, Michael Douglas, Jennifer Lawrence, Noomi Repace, Vincent Cassel, Anthony Mackie, Robert Duvall, Lesley Manville i Tilda Swinton.

Magazin je film objasnio sljedećim riječima: "Ove smo ih godine zamolili da učine to: da nam pokažu - u nekoliko gesta i s nekoliko rekvizita, ali bez dijaloga i priče - što je to gluma."

Uz galeriju slika, pogledajte i kako to izgleda u pokretu.

(K.S.)

Matt Damon Natalie Portman James Franco Javier Bardem Michael Douglas Solve Sundsbo


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?