Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

"Izgubljeni princ" sa prikazivanjem počinje 28. lipnja.

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 20.06.2012. / Autor: Moj Film "Izgubljeni princ" sa prikazivanjem počinje 28. lipnja.

Željno očekivani filmski nastavak najgledanije domaće televizijske serije, "Larin izbor: Izgubljeni princ" u hrvatskim kinima započinje s prikazivanjem 28. lipnja.

Cjelovečernji film 'Larin izbor: Izgubljeni princ' izravno se nastavlja na događaje iz prve sezone serije čije veliko finale Nova TV donosi u srijedu 20.lipnja. Posljednja dva napeta nastavka ostavit će dosta toga otvorenim, a odgovore na dugoočekivana pitanja kao i nove nikad prije viđene likove donosi upravo film.

CineStar odbio prikazivati film

Distributer filma je Continental film, a film će se u Zagrebu, Osijeku i Splitu ekskluzivno prikazivati u Cineplexx kinima. Film se neće prikazivati u CineStaru: "CineStar je odbio prikazivati film Larin izbor: Izgubljeni princ", javlja nam Seid Ružić, PR manager Continental Filma.

Film će se također prikazivati i u ostalim gradovima diljem Hrvatske i regije, pa će tako u uzbudljivom filmskom spektaklu uživati i stanovnici Čakovca, Dubrovnika, Samobora, Pule, ali i Sarajeva, Zenice, Banja Luke.

Larin izbor: Izgubljeni princ - kino najava

Spektakularni obrat u životima Lare i Jakova

Prva sezona megauspješne serije 'Larin izbor' Nove TV oduševit će svoje vjerne gledatelje obratom u radnji. Napetost, drama i emocije dominirat će u finalu serije ostavljajući gledateljima brojna pitanja čiji odgovor mogu naći u filmu. 'Larin izbor: Izgubljeni princ' vodi ih nekoliko godina u budućnost. U životima Lare i Jakova događa se novi, spektakularni obrat i postaju svjesni da su bili žrtve velike obmane koja im je dramatično izmijenila živote. Tko je tajanstveni moćnik koji iz sjene upravlja svime? Mogu li Lara i Jakov još jednom iznaći snage, pobijediti vlastite sumnje i dvojbe kako bi se još jednom izborili za svoju ljubav i obitelj? Za ono što im je sveto morat će biti spremni platiti i najveću cijenu.

Film Larin izbor: Izgubljeni princ režirao je Tomislav Rukavina, a glavne uloge u njemu su ostvarili Doris Pinčić, Ivan Herceg, Filip Juričić, Stefan Kapičić, Jagoda Kumrić, Dino Rogić, dok im se u ostalim ulogama pridružuju David Šikić, Špiro Guberina, Miraj Grbić, Filip Radoš i ostali.

continental film cineplexx Filip Juričić Larin izbor Miraj Grbić Doris Pinčić Ivan Herceg Stefan Kapičić Jagoda Kumrić Dino Rogić izgubljeni princ David Šikić Špiro Guberina Filip Radoš


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?