Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Iz Pariza, s ljubavlju - John Travolta opet "roka"

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 01.02.2010. / Autor: Moj Film Iz Pariza, s ljubavlju - John Travolta opet "roka"

Kako smo spomenuli u prethodnim izvještajima poznati redatelj Luc Besson je nedugo održao pressicu za svoj novi film. From Paris With Love – upravo o ovom uratku je bila riječ. Što očekivati? Pa ukoliko znamo da spomenuti ima više nego potrebno iskustvo (sjetimo se samo hitova poput „Leona“ i „Taken“) i u priču dodamo Johna Travoltu, dokazanog glumca, koji je pokazao što zna u filmovima „Operacija sabljarka“ ili „Čovjeku bez lica“, slijedi nam vrtoglavo dobra akcija.

U središtu priče nam je tako, osobni pomoćnik američkog ambasadora u Francuskoj, James Reese (Jonathan Rhys Meyers) koji u Parizu uz prekrasnu francusku djevojku i zavidan stil života, zapravo ima posao operativca CIA-e, ali niske razine. Iako voli svoj stvarni posao, želja mu je više akcije i posao na višem nivou. Tako mu dolazi i ponuda za prvi „pravi“ posao, a kao partnera na zadatku susreće specijalnog agenta Charlija Waxa (John Travolta).

Brz, mudar, spretan, poslan u Paris, kako bi ustvari zaustavio teroristički napad, Charlie vodi Jamesa na pohod protiv pariškog podzemlja i u potpuno novim okolnostima Jamesu se njegov više-manje uredski, prethodni posao sve više sviđa. No kad shvati da i on treba postati žrtvom napada, kojeg zajedno sa Waxom mora zaustaviti @the first place, stvari se naglo mijenjaju i povratka nema. Jedina nada koja mu preostaje je da se drži Jamesa ukoliko želi preživjeti…

U američkim kinima film bi trebao početi igrati ovaj tjedan, a da je riječ o stvarno uzbudljivoj akciji svjedoče i teaseri na službenoj stranici koje ne treba zaobići.

Autor: Tomislav Pecak

Luc Besson From Paris With Love Iz Pariza s ljubavlju Pierre Morel John Travolta Jonathan Rhys Meyers Kasia Smutniak Richard Durden


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?