Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

'Istjerivači duhova' već dobivaju nastavak - Sony potvrdio animirani film

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 02.10.2015. / Autor: Ratko Martinovic 'Istjerivači duhova' već dobivaju nastavak - Sony potvrdio animirani film

Agresivan franšizni pristup kojeg je pokrenuo Disney s multiprodukcijom 'Star Wars' serijala nastavlja se i u Sonyju koji se pak odlučio za razvlačenje 'Ghostbusters' franšize.

Iako je prašinu podigla vijest o ženskom nastavku serijala, Sony je već lansirao novi projekt. Riječ je o animiranom filmu 'Istjerivači duhova', a plan je potvrdio i producent Ivan Reitman preko svoje produkcijske kompanije 'Montecito Picture Company'. Priča se kako će se animirani film direktno nadovezati na kultne filmove iz osamdesetih. Radnja još nije objavljena, prenosi Variety, kao ni scenarist i redatelj.

Zanimljivo, moguće je da će glasove dati originalna postava. Sony se odlučio i na sličan potez sa 'Spider-Man' franšizom, a tamo su već odabrali scenarista (Phil Lord) i redatelja (Chris Miller). Ukoliko se ovakav potez pokaže dobrim, mnogi legendarni filmovi mogli bi krenuti u animiranu multiproizvodnju.

Istjerivači duhova animirani film Ghostbusters Sony Reboot


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?