Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Ice Cube radi na četvrtom nastavku ''Petka''

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 20.11.2011. / Piše: Nevena Ljubišić - Jelić Ice Cube radi na četvrtom nastavku ''Petka''

Reper, glumac, scenarist i redatelj Ice Cube u pregovorima je o četvrtom nastavku filma "Petak". Prvi dio ove komične priče snimljen je davne 1995. godine, drugi 2000., a treći 2002. godine.

Da ponovimo gradivo, komedija iz 1995. godine, koju mnogi smatraju jednim od najduhovitijih filmova zvala se "Petak". Nastavak iz 2000. zvao se "Sljedeći petak", a onaj iz 2002. godine "Petak nakon petka".

Ice Cube bi trebao napisati scenarij za četvrti nastavak i ujedno ga režirati, producirati i naravno glumiti Craiga Jonesa. Uz njega, Chris Tucker trebao bi ponoviti ulogu Smokeyja, međutim mnogi sumnjaju u to zbog njegove nove religije. Naime, Chris Tucker je izjavio da mu je žao što je prihvatio neke od uloga, među njima  je i ona u filmu Quentina Tarantina "Jackie Brown" jer je ondje jako puno psovao. Prema riječima Icea Cubea, Chris Tucker se još nije izjasnio o ponudi.

Prvi dio "Petka" dobio je najbolje kritike, a sljedeća dva nastavka su ipak slabije prošla, ali im je zarada bila više nego solidna. U ''Sljedećem petku'' i ''Petku nakon petka'' umjesto brbljavog Smokeyja kojeg je u ''Petku'' igrao već spomenuti Chris Tucker ušao je novi, jednako brbljavi lik kojeg je utjelovio Mike Epps.

Pogledajte trailer za ''Petak'' iz 1995. godine kojeg je režirao F. Gary Gray:

komedija nastavak petak Ice Cube Nevena Ljubišić Jelić Sljedeći petak Petak nakon petka Friday Chris Tucker


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?