Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

I Žena mačka je...

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 21.01.2011. / Autor: Moj Film I Žena mačka je...

I Žena mačka je... Anne HathawayWarner Bros je objavio kako je odluka pala na mladu Anne, koja će se sada pridružiti Christianu Baleu (Batmanu) i Tomu Hardyju. I tako je Christopher Nolan konačno odlučio koga želi u svom filmu.

Hathaway je bila samo jedna od poželjnih glumica za novoga Batmana - na popisu su se našle i piratica Keira KnightleyJessica BielKate MaraCharlotte Riley te Gemma Arterton. I dok se još prije samo tjedan dana pogađalo tko će od njih dobiti ulogu (i koja će to uloga biti), danas je sve jasno. Anne se u filmu zove Selina Kyle, poznata i kao Žena mačka.

No, saznali smo i još nešto. Studio je otkrio da će Hardy glumiti lika imena Bane, čovjeka koji je cijeli svoj život proveo u zatvoru, a bio je i testiran za drogu od koje je dobio nevjerojatno snagu. Loša je stvar ta što je postao ovisan o toj drogi. Ovaj je lik nastao 1993. godine, a najpoznatiji je po priči u kojoj Batmanu slomio leđa, zbog čega je junak ostao paraplegičar.

Budući da je glavna postava na okupu, snimanje filma počinje ubrzo: već u svibnju. U kina stiže u srpnju 2012.

Keira Knightley Gemma Arterton Christopher Nolan Kate Mara Jessica Biel Warner Bros Anne Hathawa Christian Baleu Tomu Hardyju Charlotte Riley


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?