Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

"Hobit: Neočekivano putovanje" dobio očekivano odličan trailer!

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 21.12.2011. / Piše: Ivan Čupić "Hobit: Neočekivano putovanje" dobio očekivano odličan trailer!

Dragi naši LOTR ljubitelji, svi vi željni nostalgičarske fantazije, koji još niste preboljeli bacanje Prstena u Mount Doom i rastanak od Prstenove družine hobita, vilenjaka, patuljaka i ljudi. Redatelj Peter Jackson (trilogija ''Gospodar Prstenova'') razotkrio je prvi veliki trailer za ''Hobita'', kojeg krasi i avanturistički podnaslov - ''Neočekivano putovanje''!

Vjerujemo da nestrpljivo iščekujete prve sekunde trailera, nove pustolovine smještene godinama prije nego je Frodo Baggins (Elijah Wood) krenuo na opasno putovanje prema Mordoru sa Prstenom u ruci i vjernim Samom (Sean Astin) u pratnji. Reći ćemo samo kako je ''Hobit'', J.R.R. Tolkiena, isključivo dječja literatura, svejedno ojačana i proširena materijalom za stariju publiku i vjerne fanove, budući da nas čeka i drugi nastavak filma (''The Hobbit: There and Back Again'', 2013.) koji će služiti kao most između starih i novih filmova. U glavnoj ulozi našao se Martin Freeman kao mladi Bilbo Baggins (u starijoj interpretaciji Ian Holm), koji će uz pomoć dobrog starog Gandalfa Sivog (Ian McKellen) i čak trinaestorice patuljaka pronaći izgubljeno kraljevstvo Erebor, nad čijim zidinama bdije zastrašujući zmaj Smaug (Benedict Cumberbatch). Uporne i snalažljive na kraju puta čeka veliko blago.

Očekujte i povratak starih znanaca: Andy Serkis (Gollum), Hugo Weaving (Elrond), Cate Blanchett (Galadriel), Christopher Lee (Saruman), Elijah Wood (Frodo) i Orlando Bloom (Legolas), ovoga puta u nekim sasvim drugačijim ulogama! Film je najprije trebao režirati Guillermo Del Toro (''Panov labirint''), ali nakon mnogobrojnih zavrzlama oko financijskog kraha MGM-a, Peter Jackson, kreator originalne trilogije, odlučio se vratiti na radost mnogobrojnih fanova. ''Hobita'' napokon očekujemo u prosincu 2012. godine.

Uživajte u premijeri trailera!

The Hobbit: Trailer

Elijah Wood Peter Jackson Hobit Lord of the Rings trailer The Hobbit LOTR Ivan Čupić Cafe Cinema JRR Tolkien


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (3)

Carnivora 21.12.2011. u 23:10:37 Moram li išta više reći osim: "I miss my preciousssss..." :)
melvinudall 03.01.2012. u 04:01:49 Imao sam tu sreću da naidjem na bibliotekra koji mi je kada sam dosao traziti Tolkienove ''Prstenove'' objasnio da prvo trebam procitati ''Hobita''. Stvarno, takvi ljudi su rijetki, bibliotekari koji će vas uputiti na izvrsno štivo, bar kod nas u Sarajevu, štivo zbog kojega se podsjetite kako je to biti dijete i kojem ćete se, bar ja, vraćati iz godine u godinu uvijek sa onom istom razigranošću i leptirićima u stomaku ''...u čast malog Princa i odvažnog Bilbo Baginsa...''…
melvinudall 03.01.2012. u 04:02:43 ..can't wait...
Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?