Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Hobbit je gotov! Barem je snimanje gotovo...

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 08.07.2012. / Piše: Mladen Šagovac Hobbit je gotov! Barem je snimanje gotovo...

U nekoliko se navrata, prije par godina, činilo da Hobit nikada neće biti ni započeti, a kamo li biti snimljen. Ipak, kamere su se zavrtjele prošle godine u drugoj polovici ožujka i Peter Jackson je neki dan na svom Facebook profilu objavio sliku kojom je označio kraj snimanja dva filma prema romanu Hobit, Johna Ronald Reuel Tolkiena.

Hobit

"Uspjeli smo! 266. dan snimanja i kraj glavne fotografije Hobita" - stoji uz priloženu sliku. "Hvala našoj fantastičnoj glumačkoj postavi i osoblju filma koji su nad doveli ovako daleko, i svima vama na podršci! Slijedeća stanica, šnitanje (montaža)! Ah da, i Comic-Con!"

Hobit: Neočekivano putovanje: Trailer

Dakle, Hobit: Neočekivano putovanje i Hobit: Tamo i ponovno natrag nastavljaju svoje putovanje kroz montažu i post-produkciju. Prvi od ova dva filma na kino platna bi trebao osvanuti u prosincu. No, prije nego u kino dvoranama zazvoni zveket mačeva, pjesma Hobita i grmljavina zmajeva, očekuje nas još puno sirovih materijala, isječaka, slika i intervjua. Prvi će se sigurno pojaviti već na Comic-Conu koji se slijedeći tjedan održava u San Diegu.

Peter Jackson
Peter Jackson, Foto: Facebook

Peter Jackson Hobbit Hobit Tolkien An Unexpected Journey There and Back Again Comic Con neočekivano putovanje tamo i ponovno natrag


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?