Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Hit predstava Kauboji dolazi na velika platna

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 28.01.2013. / Autor: Moj Film Hit predstava Kauboji dolazi na velika platna

Redatelj Tomislav Mršić počinje snimanje filma Kauboji prema istoimenoj predstavi teatra Exit koju je pogledalo više od 100.000 gledatelja.

Redatelj i scenarist filma je Tomislav Mršić, a glumačka ekipa identična onoj kazališnoj: Saša Anočić, Živko Anočić, Hrvoje Barišić, Matija Antolić, Kruno Klabučar, Ivana Rushaidat i Rakan Rushaidat. Autori glazbe su Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle.

Scenarij Tomislava Mršića za Kauboje ušao je u Cinelink 2012 Sarajevo film festivala kao jedan od 8, od ukupno preko 60 scenarija iz cijele Europe, te time još u ranoj fazi stvaranja filma potvrdio kvalitetu prepoznatu od strane struke.

Kauboji

Kauboji će premijerno biti prikazani na filmskom festivalu u Puli, u srpnju 2013., a u kino dvorane diljem Hrvatske na radost brojne publike željne dobre zabave film dolazi u listopadu 2013. u distribuciji Blitz film i video distribucije.

Šest muškaraca, jedna žena (i njezin brat) okupljaju se s jednim ciljem – napraviti predstavu. Za dramaturški predložak odabiru vestern. Jašući na stereotipima žanra o borbi dobra i zla, o sukobu civilizacije i divljine, protagonisti razvijaju svoje životne priče neminovno utječući i mijenjajući jedni druge. No, kako vrijeme prolazi, predstava sve više izgleda kao nemoguća misija...

hrvatski film kauboji tomislav mršić


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?