Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

HBO lansira potencijalni megahit: Pogledajte premijeru serije 'Male laži' besplatno!

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 24.02.2017. / Autor: Moj Film HBO lansira potencijalni megahit: Pogledajte premijeru serije 'Male laži' besplatno!

Knjiški serijal 'Male laži' autorice Liane Moriarty prvo je svojevremeno postao bestseler, da bi s daljnjim povećavanjem čitateljske mreže prešao u televizijski format.

A za to je 'krivac' HBO koji nam ponedjeljkom od 20:00 na svojim platformama i televizijskim programima nudi premijeru serije o brižnim mamama, uspješnim muževima, slatkoj djeci, kućicama u cvijeću... Naravno, nije baš sve onako kako se čini na površini. Ispričana s gledišta triju majki – Madeline, Celeste i Jane – serija 'Male laži' gradi sliku grada progonjenog glasinama i razdvojenog na imućne i neimućne u kojoj na vidjelo izlaze sukobi, tajne i izdaje koji kompromitiraju odnose između muževa i žena, roditelja i djece, prijatelja i susjeda.

Kako u najavi vele, ova crnohumorna drama ukazuje na fasadu suvremenog života i braka, te u pozadini razotkriva priču o ubojstvu i zlobi. Glumice koje priču pričaju savršena su glazura - riječ je Reese Witherspoon, Nicole Kidman i Shailene Woodley, samoj holivudskoj vrhuški koja će kroz sedam nastavaka ekranizirati Moriartyčin roman. Reese Witherspoon je tipična kućanica Madeline Mackenzie koja skriva ljubomoru prema novoj, mlađoj supruzi svog bivšeg (Zoe Kravitz), instruktorici joge sa zen-stavom. Nicole Kidman je Madelineina najbolja prijateljica Celeste Wright, bivša pravnica u naizgled savršenom braku s mlađim muškarcem (Alexander Skarsgård); a mlada Shailene Woodley je Jane Chapman, samohrana majka s mračnom prošlošću koju Madeline i Celeste uzimaju pod svoje okrilje. Priča se razvija kroz sedam napetih, no subverzivno smiješnih epizoda otkrivajući kako svaka od tih žena krije neku tajnu koja je dovela do te jedne kobne noći.

Seriju je režirao odlični Jean-Marc Vallée ('Dobri dileri Dallasa', nominacija za Oscar za montažu, 'Divljina', 'Demolition'), a scenarist i tvorac je David E. Kelley (sedmerostruki dobitnik Emmyja za 'Kućice u cvijeću', 'Zakon u Los Angelesu', 'Pravda za sve' i 'Ally McBeal'). Televizijska i filmska prava na roman kupile su Reese Witherspoon, odnosno njezina produkcijska tvrtka Pacific Standard i Nicole Kidman i njezina produkcijska tvrtka Blossom Films - što dovoljno govori o odlučnosti i vjere u dobre rezultate serije.

Serija se dakle emitira ponedjeljkom u 20h na HBO kanalu, a isti dan već od jutra dostupna je na online video streaming usluzi www.HBOGO.hr. Prvi nastavak 'Malih laži' možete pogledati besplatno i bez registracije, i to klikom na sljedeći link

Nicole Kidman Jean-Marc Vallée HBO Reese Witherspoon Shailene Woodley Male laži Liana Moriarty David E. Kelley


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?