Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Hail to the king baby! - Ash se vraća

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 11.11.2014. / Autor: Moj Film Hail to the king baby! - Ash se vraća

Dobra vijest za sve obožavatelje kultnog hororca "Zla smrt" (1981) Sama Raimija stiže iz filmskog satelitskog TV kanala Starz koji stoji iza produkcije serija kao što su "Torchwood" i "Camelot". Starz je naručio produkciju televizijskog serijala koji bi bio nastavak kultnog filma iz 1981. s Bruceom Campbellom u glavnoj ulozi. Ono što bi posebno moglo razveseliti ljubitelje ovog horora je novo okupljanje Sama Raimia, producenta Roba Taperta i Campbella koji bi reprizirao svoju legendarnu ulogu Asha.

Priča bi se trebala nastaviti 20 godina nakon filma "Vojska tame", što je bio neslužbeni treći nastavak "Zle smrti". Opet se nad ljudskom civilizacijom nadvila opasnost zvana Deaditi, a Ash, pakirer u trgovini, nepopravljivi šarmer i nemilosrdni uništavač demona, nakon dugog je vremena nanovo suočen sa svojim starim neprijateljima. Serija bi trebala krenuti s prikazivanjem već slijedeće godine, a planira se 10 polusatnih epizoda.

Ne, ovo nije nagađanje, što potvrđuje i autor originala, Sam Raimi -

"Zla smrt" je bila mrak stvar. Bruce, Rob i ja smo vrlo uzbuđeni što ćemo sad imati priliku ispričati novo poglavlje u Ashevoj, jadnoj, herojskoj sagi. Sa svojom šakom-motorkom i bumpalicom (puška/boomstick), vraća se demonima nanovo isprašiti guzice. A ovaj puta će ih biti brdo.

Oduševljenje stvaranjem serije koja će ispričati nove avanture filmskog lika koji mu je obilježio karijeru ne krije ni Bruce Campbell -

Stvarno sam uzbuđen što ćemo obožavateljima "Zle smrti" pružiti televizijsku seriju. To će biti sve za čime su žudjeli: ozbiljno smrtonosno razvaljivanje stražnjica i puno urnebesnog humora.

Hail to the King - Ash tribute

Čini se da nove Ashove avanture ipak nisu "internetski bullshit" kako je Campbell prošle godine nazvao tračeve da se sprema nastavak filma "Vojska tame" (1992). Točan naziv serije će biti "Ash vs. Evil Dead" a osim putem satelistkih i zemaljskih TV kanala biti će dostupna i na internetskim stream servisima.

Sam Raimi Evil Dead zla smrt Bruce Campbell Army of Darkness vojska tame robert tapert starz


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?