Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

George Lucas: 'Nisam pogledao film i čekam premijeru'

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 02.12.2015. / Autor: Ratko Martinovic George Lucas: 'Nisam pogledao film i čekam premijeru'

Što je bliže novi 'Star Wars' nastavak, to se više pozornosti obraća na legende izvornog serijala. Nakon Lukea Skywalkera, na redu je George Lucas.

'Nema ništa gore od rada iza nečijih leđa. Ili si diktator ili nisi. To nikad ne funkcionira pa sam si rekao da se moram razvesti. Znao sam da ne mogu biti uključen - samo bih ih učinio očajnima. Kao i sebe. Uništio bih viziju J.J. Abramsa', izjavio je Lucas za The Washington Post.

'Sada sam suočen s ovom izvrnutom stvarnošću, koja je zapravo dobra - kao da idem na vjenčanje djeteta. A na to se mora otići. Bivša će mi doduše biti ondje, no i nova žena. Jednostavno ću duboko udahnuti, biti dobra osoba, presjediti sve i uživati u trenutku jer to je to i to je moja svjesna odluka', zaključuje sa sjetom.

Ono što se dalo iščitati iz cijele priče je da Lucas još nije niti pogledao novi film i čekat će premijeru. Nesumnjivo ga očekuje vrlo napeto razdoblje...

Star Wars premijera George Lucas zvjezdani ratovi Sila se budi


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?