Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Garonja - zvijezda filma "Sonja i bik"

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 22.11.2012. / Autor: Mladen Šagovac Garonja - zvijezda filma "Sonja i bik"

Prije nego se upoznate s likovima najnovijeg filmskog sraza hrvatskog sela i grada, upoznajte bika Garonju, pravu zvijezdu komedije koja je ovog ljeta do suza nasmijala pulsku publiku.

Težak skoro punu tonu, moćne građe, zastrašujućih rogova i garave dlake Garonja je pravi ljepotan među bikovima. Upravo činjenica da je težak gotovo tonu za glumce filma "Sonja i bik" Garonja je predstavljalo pravi izazov u radu.

U kratkom najavnom filmu koji za čitatelje portala Moj-film.hr dolazi iz produkcijske kuće Interfilm djelomično je prikazano koliko je produkcijske umješnosti uloženo da film izgleda atraktivno. Svoja iskustva u radu s bikom Garonjom otkrivaju producent Ivan Maloča, glumac Dejan Aćimović i glumica Judita Franković koja je morala stati pred bika kao Sonja.

Rad sa bikom: Isječak

Zagrepčanka Sonja, vegetarijanka i zagrižena aktivistica, ogorčena je protivnica borbe bikova u Dalmatinskoj zagori što iritira tamošnje stanovnike koji zaključe da se Sonja (Judita Franković), bez obzira na silnu deklariranu ljubav prema životinjama, ne bi usudila stati pred bika. Padnu oklade, a izazov Sonji nosi Ante (Goran Bogdan), poznat po svojoj moći uvjeravanja.

Dejan Aćimović Goran Bogdan Sonja i bik judita franković garonja ivan maloča


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?