Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

"Dostavljamo" vas u CineStar

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 28.11.2013. / Autor: Moj Film "Dostavljamo" vas u CineStar

Vince Vaughn glumio je u nekim od najuspješnijih komedija današnjice. Miljenik publike zbog osebujnog stila i smisla za humor sigurno će i filmom "Dostavljač"  privući veliki broj gledatelja u kina.

Intrigantna tema lako je moguć scenarij i u stvarnom životu pa će biti zanimljivo vidjeti kako se Va­ughn snašao u novopečenoj multiroditeljskoj ulozi. Naime, u svojim filmo­vima on je često glumio tzv. običnog čovjeka, ali ovo je za njega glumački ipak nešto novo. "Dostavljač" je crnohumorna dirljiva priča ko­ja  gledateljima predstavlja zrelijeg Vincea Vaughna. Glumac je, inače, oženjen i ima dvoje djece, pa je i sam izjavio da ga je privukla uloga Davi­da Wozniaka jer je želio na nov način obraditi temu usklađivanja svakodne­vice i obiteljskog života.

Trailer

"Dostavljač" je remake velikog kanadskog hita Starbuck, priča koja prati zaposlenika obiteljske tvrtke za preradu mesa čija se svakodnevica iznena­da mijenja kad sazna da je već 20-ak godina otac, ni manje ni više nego, 533 djeteta! Sasvim običan i pomalo izgubljen srednjovječni muškarac od jednom postaje središte velike obitelji za koju prije nije ni znao i predmet u tužbi za otkrivanje očinstva koju protiv klinike pokreću 142 njegova potom­ka.

Dostavljač
Prizor iz filma "Dostavljač"

U postupku ga zastupa najbolji prijatelj (Chris Pratt) samohrani otac četvoro djece, ada stvari budu još zanimljivije potrudila se  njegova dje­vojka (Cobie Smulders) koja upravo u najnezgodnijem trenutku saznaje da je trudna.

Nagradna igra

Do 02. prosinca točno odgovori na nagradno pitanje i imaš priliku osvojiti 3x2 kino ulaznice za film "Dostavljač" u CineStar kinu po izboru.

Objava dobitnika - 02.12.2013.

Po dvije ulaznice za kino projekciju filma "Dostavljač" u multipleksima CineStar osvojili su:

CineStar Osijek (Portanova centar)

  • Lidija Živković

CineStar Varaždin (Lumini centar)

  • Antun Pantelić

CineStar Zagreb (Branimir centar)

  • Petra Mrkoci

Čestitke sretnim dobitnicima!

Napomena

Ulaznice se mogu podići na blagajni kina CineStar uz prethodnu rezervaciju. Nisu prenosive na drugo ime. Moguće ih je iskoristiti do 11. prosinca 2013.

Cinestar nagradna igra ulaznice Vince Vaughn kino ulaznice nagradnjača dostavljač delivery man Ken Scott Britt Robertson


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (1)

lidijaos 03.12.2013. u 20:17:13 Hvala na ulaznicama! Baš lijepo iznenađenje!
Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?