Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Dokumentarac Joaquina Phoenixa

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 17.07.2010. / Autor: Moj Film Dokumentarac Joaquina Phoenixa

Vjerujem da se sjećate one iznenadne preobrazbe Joaquina Phoenixa u bradato, čupavo, čudno šutljivo biće - bio je, između ostaloga, i predmet ismijavanja Bena Stillera na prošlogodišnjoj dodjeli Oscara. Uglavnom, to je biće snimilo dokumentarac, ili možda "dokumentarac" budući da je teško odlučiti je li riječ o stvarnom ponašanju u filmu ili odglumljenom. Bilo kako bilo, distributer Magnolia Pictures je film odlučio uzeti u svoje ruke.

Film I'm Still Here: The Lost Year of Joaquin Phoenix snimio je njegov šogor Casey Affleck: s kamerom u ruci pratio je Phoenixa dok se ovaj općenito ponašao čudnovato i dok se očito pokušavao pronaći kao rap zvijezda. I Affleck i Sean Combs (a.k.a. Puff Daddy a. k. a. P. Diddy) kažu da je sve bilo stvarno.

Eamonn Bowles iz Magnolia Picturesa izjavio je:"Mislim da je ovo prilično nevjerojatan uradak... Privući će puno pozornosti, ali to nije neka jeftina senzacija tipa "učinimo nešto ludo i onda snimimo film o tome". Riječ je o ekstremnom ponašanju, ali u kontekstu ludila bivanja u Joaquinovu životu u tom vremenskom razdoblju."

Film će se možda pojaviti na filmskim festivalima u Veneciji i Torontu, a u kina stiže sredinom rujna. Ta su kina zasada samo američka, ali uvijek postoji mogućnost da posjeti i naša.

 

Joaquin Phoenix Casey Affleck I'm Still Here Magnolia Pictures Eamonn Bowles umrijeti za... to die for gladiator buffalo soldiers pogrešno skretanje u turn walk the line hod po crti zaselak the village


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?