Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Dokukino KIC povodom Dana planeta Zemlje predstavlja Eko-teroriste

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 22.04.2013. / Autor: Moj Film Dokukino KIC povodom Dana planeta Zemlje predstavlja Eko-teroriste

Povodom Dana planete Zemlja, Restart label u suradnji s Prijateljima životinja, projekcijom u Dokukinu KIC u utorak 23. travnja, započinje hrvatsku distribuciju dokumentarnog filma 'Ispovijesti eko-terorista' Petera Jay Browna.

U samo 85 minuta ispričana je uzbudljiva priča o 30 godina rada organizacije za direktnu zaštitu morskog svijeta Sea Shepherd i njihovom beskompromisnom kapetanu Paulu Watsonu prožeta nevjerojatnom arhivom i prvi put javno obznanjenim insajderskim snimkama redatelja koji je i sam član ove organizacije čija je kamera imala pristup svim važnijim akcijama ove organizacije..

Ispovijest Eko terorista: Trailer

Nakon projekcije u utorak u 21.30 sati će se u suradnji s udrugom Prijatelji životinja održati rasprava na temu 'Trebaju li Hrvatskoj Sea Shepherd?'

'Ispovijesti eko-terorista' prikazani su na svim važnijim svjetskim festivalima, a novinari Variety-ja priznali su mu pravo osvježenje naspram uobičajenih sumornih 'Save the Planet' filmova.', dok se Wired nadovezuje da film istovremeno obrazuje i zabavlja.

Nakon zagrebačkog Dokukina, film će 25.04. biti prikazan u Zelenoj dvorani u Zaboku, 28.04. ga možete vidjeti u Vukovaru, tijekom svibnja u pulskom kinu Valli te još 10 hrvatskih art kina, a moći ćete ga nabaviti i na DVD-u.

dokumentarni dokukino kic doku restart label dokukino KIC


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?