Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Doku-vikend u KIC-u

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 30.11.2012. / Autor: Moj Film Doku-vikend u KIC-u

Jedino zagrebačko kino za dokumentarce Dokukino podiglo je svoje platno na novoj lokaciji, u Kulturno informativnom centru (KIC) u Preradovićevoj 5. Na repertoaru vas očekuje raznolik dokumentarni program kojim možete začiniti još jednu zagrebačku zimu.

Ovaj vikend u KIC-u pogledajte:

Dobar život

Dvije dame, majka i kćerka, žive na sunčanoj portugalskoj obali. Kroz život imale su više nego dovoljno novca za uživanje, koji je stekao otac i muž. Ali sada imaju problem, on je umro, a njihovo bogatstvo je iscurilo. Kćerka, 56-godišnjakinja, koja u životu nije radila ni jednog jedinog dana, odjednom mora zaboraviti svoj dekadentni način života i stvoriti si kakvu-takvu sigurnost, a za neimaštinu optužuje svoju majku 'koja je nije navikla raditi'.

Dobar život: Trailer

Film je na programu 01. prosinca (subota) u 19:00 sati i 02. prosinca (nedjelja) u 21:00 sat

Život u slikama

Miriam Weissenstein nije ni sanjala da će s 96 godina okretati novu stranicu u svom životu. No kad je fotografski studio Kuća fotografija – životno djelo njenog pokojnog supruga Rudija – bilo određeno za rušenje, čak i toj upornoj i beskompromisnoj ženi bilo je jasno da će joj trebati pomoć. Obiteljska tragedija zbližila je Miriam i njezinog unuka Bena. Njih dvoje udružuju snage kako bi spasili studio i gotovo milijun negativa na kojima se nalaze važni trenuci iz izraelske povijesti.

Život u slikama: Trailer

Film se prikazuje 02. prosinca (nedjelja) u 19:00 sati.

Propustili ste- pogledajte: Che, novi čovjek

Ernesto Guevara, „Che", ubijen u dobi od 39, postao je jedna od najznačajnijih ikona našeg doba. I danas, njegov lik, djela i filozofija imaju nevjerojatnu snagu.  Ovaj dokumentarca nudi intiman i otkrivajući pogled u život revolucionara i ikone Ernesta „Che" Guevare koji sadrži mnoštvo novootkrivenog filmskog materijala i tekstova koji do sada nisu ugledali svjetlo dana.

Che - novi čovjek: Trailer

Film pogledajte 01. prosinca u 21:00 (subota)

Raspored projekcija za KIC

dokumentarni dokumentarci dokukino kic che novi čovjek dobar život život u slikama


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?