Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Divna stvorenja - savršen film za Valentinovo. Poklanjamo majice!

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 14.02.2013. / Autor: Moj Film Divna stvorenja - savršen film za Valentinovo. Poklanjamo majice!

Postojala je jedna ljubav koja je pobijedila vrijeme, no može li pobijediti i magiju? Divna stvorenja najbolji su izbor za današnji odlazak u kina.

Film koji će ponoviti, a možda i nadmašiti fantastičan filmski uspjeh Sumrak sage, snimljen po istoimenom serijalu knjiga za mlade o fatalnoj ljubavi i mračnoj opasnoj tajni, uvući će gledatelje u mračni gotički svijet magije i misterije…

Divna stvorenja: Trailer

Nadnaravna ljubavna priča Divna stvorenja rađena je prema bestseleru autorica Kami Garcije i Margaret Stohl. Sedamnaestogodišnji Ethan Wate (Alden Ehrenreich) mjesecima sanja isti san. Tajanstvena djevojka čeka ga na bojištu u jeku Građanskog rata. On silno želi ostati s njom, ali prijeti mu opasnost - svaki put kad udari munja zvukom koji nalikuje na pucanj Ethan umire prije no što stigne do djevojke.

Divna stvorenja: Od knjige do filma

Opasni svijet iz sna Ethanu je draži od stvarnosti u Gatlinu u Južnoj Karolini, malom konzervativnom južnjačkom gradiću koji kao da nije u 21. stoljeću, u kojem se ništa ne mijenja i nema nikakvih događaja. Živi s ocem koji se potpuno povukao u svoj svijet nakon iznenadne smrti mladićeve majke i žudi za životom o kojem može samo čitati. Stvari se mijenjaju dolaskom Lene Duchannes (Alice Englert), lijepe i zagonetne nećakinje Macona Ravenwooda (Jeremy Irons), vlasnika gotičkog imanja Ravenwood Manor.  Ethana djevojka odmah privuče mada se čini kao da ju prati neka zla sila i postaje očito da ona pripada obitelji čarobnjaka s moćima koje su izvan njene kontrole. Grad kojim upravlja konzervativna gđa Lincoln (Emma Thompson) želi da ona bude protjerana. Čak i sveznajuća knjižničarka Amma (Viola Davis) boji se ponavljanja povijesti obilježene obiteljskim tajnama i prokletstvom koje se nadvilo nad Lenu s približavanjem djevojčinog šesnaestog rođendana. Upravo tada ona će pripasti Svjetlu ili Tami.  No sudbina djevojke mogla bi već biti zapečaćena kletvom koja nju i Ethana uvlači u mrežu magije i svijet pun opasnosti iz kojega možda i nema bijega.

Divna stvorenja: Casters

Nagradna igra

Blitz vam poklanja 5 majica "Divna stvorenja", ako znate točan odgovor na postavljeno pitanje.

Sudjeluj u nagradnoj igri

Objava dobitnika - 21.02.2013.

Majicu "Divna stvorenja" osvojili su:

  • Dalibor Platenik (Zagreb)
  • Nebojša Mavrinac (Karlovac)
  • Maja Stipetić (Ogulin)
  • Petra Španjol (Umag)
  • Željka Modec (Bjelovar)

Čestitke sretnim dobitnicima!

nagradna igra majice blitz nagradnjača divna stvorenja beautiful creatures


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?