Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Cronenbergu i Mortensenu nije dovoljan jedan zajednički film

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 29.03.2010. / Autor: Moj Film Cronenbergu i Mortensenu nije dovoljan jedan zajednički film

Čini se da Davidu Cronenbergu i Viggu Mortensenu jedan zajednički projekt zaista nije dovoljan, pa uz film o Freudu čije snimanje počinje već u svibnju, planiraju povratak na stare staze: u nastavku filma Ruska obećanja. Tako će Aragorn postati Freud (u filmu će mu se pridružiti Michael Fassbender kao Jung), ali i ponovno Nikolai Luzhin.

Detalji o samome filmu još nisu poznati, pa tako ne znamo ni hoće li se Viggu opet pridružiti Naomi Watts. Ali, sigurno je, prema riječima producenta Paula Webstera, da se filmu vraća i scenarist Steven Knight, a Webster se nada kako bi snimanje moglo početi u zimu.

Podsjetimo se što smo to gledali u prvome dijelu: ruska mafija u Londonu - misteriozni Rus Nikolai Luzhin (Viggo Mortensen) već je dugi niz godina vozač i "čistač" jedne od najozloglašenijih mafijaških londonskih obitelji. Na njenom je čelu Semyon (Armin Mueller-Stahl), a Semyonov sin Kirill (Vincent Cassel) prilično je nagle i nasilne naravi koja se teško uklapa u strogi mafijaški sustav gdje svatko zna svoje mjesto.

Piše: Katarina Starčević

Viggo Mortensen David Cronenberg Michael Fassbender Ruska Obećanja Freud


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?