Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Crni sati - Izvanzemaljci u Rusiji

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 07.12.2011. / Piše: Ivan Čupić Crni sati - Izvanzemaljci u Rusiji

Zamislite idealan provod u Rusiji, posjet Moskovskom kremlju zasigurno je jedna od lokacija koju planirate posjetiti nakon zabave u obližnjem noćnom klubu (vodka se podrazumijeva), ali sumnjam da ste u turističku ponudu uključili i posjet neprijateljski nastrojenih izvanzemaljaca. Filmašima se upravo takve stvari motaju po glavi, svima su ionako dosadila računalna uništenja Eiffelovog tornja, Kipa slobode i sličnih zahrđalih spomenika.

Najnoviji trailer za film "Crni sati" je vani i još uvijek smatramo da je ideja smještanja protagonista u Rusiju bila pun pogodak, inače bi svaki trenutak dozivao naslove poput "Dana nezavisnosti", "Rata svjetova" ili recentnijeg britanskog hita "Attack the Block".  Redatelj Chris Gorak osigurao je iskusno producentsko vodstvo, Timur Bekmambetov ("Wanted", "Night Watch") zna posao kada je uvrnuta akcija u prvom planu, a mlada glumačka ekipa predvođena Emilom Hirschom jamči smanjenu količinu politiziranja, odnosno pojačanu dozu tinejdžerskog adrenalina.

Crni sati: Trailer 2

Kada se borite protiv nepoznate nevidljive rase koja vam želi oduzeti i onu posljednju iskru energije, jedini način obrane jest napad, a on će se u filmu manifestirati kroz iznimno maštovite posljednje trenutke tzv. "bezimenih pješaka", koji će se uz potporu 3D tehnologije doslovce pržiti, a zatim nestajati po ekranu. Pepeo, vatra i frenetična akcija za sada ne ulijevaju povjerenje na razini vizualnih efekata (treba li reći - vidjeli smo i bolje), ali za očekivati je barem solidnu kino-zabavu i ponešto drugačiji produkcijski ugođaj - onaj hladunjavi - ruski.

trailer The Darkest Hour Crni sati Darkest Hour Ivan Čupić Cafe Cinema


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?