Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

"Careva djeca" dobila redatelja

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 26.03.2010. / Autor: Moj Film "Careva djeca" dobila redatelja

Od scenarista do redatelja: Noah Baumbach je dobio priliku režirati popularni roman Claire Messud, Careva djeca. Tako je u ulozi redatelja zamijenio Rona Howarda, a već sada za film na raspolaganju ima dobre glumce: Keira Knightley, Eric Bana i Richard Gere.

Radnja romana Careva djeca odvija se u New Yorku 2001. godine, točnije u mjesecima prije i poslije katastrofalnih terorističkih napada 11. rujna. Pratimo troje tridesetogodišnjaka, prijatelja još s prestižnog sveučilišta, svakoga u njegovim životnim krizama. Danielle je televizijska producentica, ali se bavi liposukcijom, Julius je književni kritičar, ali radi kao tajnik, a Marina je bivša manekenka koja želi dovršiti knjigu eseja o dječjoj modi. Iako još nije službeno potvrđeno koje će uloge pripasti ovoj trojci, nagađa se kako bi Keira mogla postati upravo Marina, a Richard Gere njen otac Murray Thwaite. 

Kako se Baumbach već specificirao u pisanju i režiranju filmova o privilegiranim Njujorčanima usred kriznih situacija svoga života, ovo mu ne bi trebao biti prevelik izazov. Snimanje bi trebalo početi ovoga ljeta, pa ćemo vidjeti kako će sve ispasti...

Keira Knightley Noah Baumbach Richard Gere Careva djeca Eric Bana


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?