Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Benedict Cumberbatch osvojio ulogu vodećeg negativca u Star Treku!

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 07.01.2012. / Piše: Ivan Čupić Benedict Cumberbatch osvojio ulogu vodećeg negativca u Star Treku!

"Star Trek 2" napokon je dobio negativca! Nakon što je Benicio Del Toro iznenađujuće napustio ambiciozni nastavak slavnog znanstveno-fantastičnog serijala u režiji J.J. Abramsa ("Star Trek", "Super 8"), britanski glumac Benedict Cumberbatch osvojio je prvo mjesto u nadmetanju sa Edgarom Ramirezom i Jordijem Mollaom. Benedict je godinu završio u savršenom ritmu, ostvarivši iznimno zapažene uloge u filmovima Stevena Spielberga ("Put rata"), odnosno Tomasa Alfredsona ("Dečko, dama, kralj, špijun"), do kraja 2012. očekujemo ga u ulozi zmaja Smauga ("The Hobbit"), a na BBC-ju već drugu sezonu žari i pali izvrsnim "Sherlockom" (kojeg ovom prilikom od srca preporučujemo); njegovim riječima, Holmes je "dobro organizirani sociopat" i privatni detektiv u tandemu sa jednako zanimljivim Martinom Freemanom (Bilbo Baggins, također iz "The Hobbita"), a kvalitetom tuče čak i onog Ritchiejevog!

U Abramsovoj uobičajenoj igri hladnoratovskog špijuna, za sada nije poznato koga će to Cumberbatch utjeloviti, ali Jeff Sneider iz Varietyja potvrđuje da se radi o ulozi negativca. Kako su svi prije spomenuti glumci hispanoamerikanci, šuškalo se o mogućnosti novije inkarnacije legendarnoga negativca Khana (u originalu teatralni Ricardo Montalban), ali ulaskom sušte suprotnosti u igru, sve su mogućnosti otvorene za razmatranje.

Scenarij za nastavak "Star Treka" napisali su, još jednom, Damon Lindelof, Roberto Orci i Alex Kurtzman, a sjajni Cumberbatch pridružio se sada već dobroj staroj ekipi Enterprisea, odnosno novajlijama koji su već potvrdili dolazak: Peter Weller ("Robocop"), Alice Eve i Noel Clark. Produkcija počinje 15. siječnja, a premijera se očekuje već u ljeto sljedeće godine.

Benicio del Toro nastavak Star Trek Ivan Čupić Cafe Cinema Benedict Cumberbatch


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?