Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Angry Birds protiv zelenih svinja u novoj kino najavi

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 14.03.2016. / Autor: Moj Film Angry Birds protiv zelenih svinja u novoj kino najavi

Još su samo dva mjeseca ostala do početka kino distribucije apsolutno najvećeg animiranog super-hita ove godine! Riječ je, naravno, o ANGRY BIRDS FILMU, uratku snimljenom prema mega-popularnoj franšizi video igara nastaloj u prosincu 2009. godine, a koja je od tada doživjela pravu eksploziju i proširila se s mobilnih uređaja na igraće konzole i osobna raučnala. Budući je sama igra nazvana najvećim uspjehom svih vremena kada su u pitanju mobilne aplikacije, nije niti čudo da će oči cijeloga filmskog svijeta biti uperene u 12. svibnja kada će omiljeni junaci iz video igara uletiti na velika platna i donijeti nam svoju prvu pravu filmsku avanturu!

Kako se ne radi o samo još jednom u nizu animiranih filmova već o istinski velikom projektu, kompanija Sony Pictures za originalnu je verziju filma okupila impresivnu glumačku postavu koju predvode Jason Sudeikis, Josh Gad, Peter Dinklage, Maya Rudolph, Bill Hader, Kate McKinnon i Danny McBride. Međutim hrvatska glumačka ekpa koja će Crvenom, Žutom, Bombi, Leonardu, Matildi, Steli i Moćnom Orlu (između ostalih) posuditi svoje glasove još je jača. Tako ćemo svi zajedno u "ulogama" omiljenih nam animiranih likova moći uživati u glasovima Renea Bitorajca, Tarika Filipovića, Gorana Navojca, Renate Sabljak, Roberta Ugrine, Borisa Miholjevića i Luke Bulića!

Angry Birds : Trailer #2

U domaća će kina ANGRY BIRDS FILM u kino distribuciju krenuti u obje dostupne verzije - sinkroniziranoj i originalnoj - baš kao što je to bio slučaj s "Hotelom Transilvanija 2" kojeg je do kraja njegove kino distribucije u hrvatskim kinima pogledalo impresivnih 75 tisuća ljudi. Kako je do danas zabilježeno preko tri milijarde preuzimanja igrice "Angry Birds" na svim platformama što ju čini apsolutnim rekorderom u broju "downloada" neke besplatne igre u povijesti slobodno možemo zaključiti da nas u njezinom filmskom obliku očekuje pravi pravcati super-hit koji bi ovog proljeća mogao poharati kino blagajne diljem svijeta i ostvariti nove box-office rekorde.

Film ANGRY BIRDS režirali su Clay Kaytis i Fergal Reilly kojima je ovo redateljski prvijenac, a scenarij je napisao Jon Vitt, dobitnik prestižne nagrade Emmy. Ovim putem predstavljamo vam najnoviju kino najavu za film, sinkroniziranu na hrvatski, koji u domaća kina kreće u četvrtak, 12. svibnja.

continental film animirani film Angry Birds


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?