Odgovori | |
Autor | Tema: Oscar 2010 |
Leonida Korisnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ukupno postova: 218 Član od: 10.11.2009. |
03.02.2010. u 12:24:02
Evo izašle i nominacije, potpuno predvidljivo. Imam osjećaj da ne će biti ništa puno uzbudljivije nego Globusi. Ali eto.....koja su vaša prediviđanja...
Meni jedino ne paše Distict 9 za naj film. Bilo je i boljih filmova. A voljela bi da Avatar osvoji sve za što je nominiran, ali bojim se da će ga bivša za režiju ako ne i za film preskočiti. |
Oscar 2010
Leonida Korisnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ukupno postova: 218 Član od: 10.11.2009. |
08.02.2010. u 09:15:25
Dodatak:
a zašto nema Robert Downey-a u nominaciji za naj glumca? To mi definitivno fali. I također, naj pjesma iz filma, Avatar; Leona Lewis. |
Odg: Oscar 2010
03.03.2010. u 11:32:57
Ja sama sa sobom ali ne smeta....
Jel ko zna da li će biti direktnog prijenosa Oscara na našoj TV i tko će komentirati? |
Anchica Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ukupno postova: 117 Član od: 29.06.2009. |
03.03.2010. u 22:11:25
Ej Leonido, bit će ti u 1.55 na HRT 1 s nedjelje na ponedjeljak, ali tekstualni prijenos možeš čitati na našem portalu, najbolje da si uzmeš slobodan dan
![]() Oscar će voditi : Alec Baldwin i Steve Martin ![]() |
04.03.2010. u 08:41:55
Za sad je plan da u nedjelju odem ranije spavati, pa se probuditi oko 1. Pa onda na posao.
Šta ću kad sam frik za Oscare, to moram gledati uživo. Još da Kostadinov komentira i neka zabava počne. ![]() Btw. Gerry će biti jedan od prezentera,....mmmm... tak mu dobro stoji odijelo i jednodnevna brada... ![]() Uredio Leonida, 04.03.2010. u 09:36:51 |
Anchica Administrator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ukupno postova: 117 Član od: 29.06.2009. |
05.03.2010. u 01:36:15
Btw. Gerry će biti jedan od prezentera,....mmmm... tak mu dobro stoji odijelo i jednodnevna brada...
![]() Ma bez njega bi bilo bezuspiješno ![]() ![]() Jooooš maloooo ![]() |
08.03.2010. u 09:01:17
Evo mog kratkog reporta:
Nisam previše razočarana sa Oscarima jer su svi favoriti i dobili. Naravno da bi voljela, kao i većina ovdje da je Avatar dobio naj film ali iz prošlosti znamo da ni Matrix i Pulp fiction i slični nisu nikada dobivali u toj kategoriji. Moram priznati jedino da za kameru i montažu je Avatar pokraden sve ostalo je u biti više manje očekivano. Što se tiće samog showa, bilo je dobro, malo manje glaumrozno nego prijašnjih godina i da nije bilo ovdašnje ekipe s kojom smo komentirali mislim da bi mi bilo i dosadno. Falile su mi pjesme iz filmove koje su prijašnjih godina znali izvoditi. Ono što mi se jako svidjelo je novi način prezentiranja nominiranih glavnih glumaca. Ben Stiller je bio odličan i par sketcheva od voditelja iako mi se čini da ih je prije znalo biti i više. Uglavnom, nadam se da dogodine barem bude ekipa sa portala opet budna, pa da se opet malo zabavimo. I da Skorbut bude bolestan ili drugačije spriječen. |
08.03.2010. u 09:16:46 Evo mog kratkog reporta: Ja sam se skršila prije dodjele za najžensku ulogu, išla sam se izpružiti, međutim...zaspala sam...Tako da nisam vidjela kraj...I nisam ti zahvalila što si bila s nama i sudjelovala u live chatu i komentiranju..Nadam se da baviš sad na poslu, jer ja ne znam još uvijek di sam??? I nemam koncentracije...al dobro... Ja sam se malo razočarala, jer po meni Narednik i nije nešto, ne kažem da je loš...Avatar po meni zaslužuje sve u čemu je nominiran, sama brojka zarade govori da je film dobar i skroz mi je čudno za Narednika...Imaš pravo Leonida, ove godine nije baš bilo spektakularno, nije bilo plesa i pjesama, smiješnijh skečeva..brangeline... ![]() |
keiko Korisnik ![]() ![]() Ukupno postova: 9 Član od: 04.03.2010. |
08.03.2010. u 18:25:46
Ja mislim da je sve na mjestu što se nagrada tiče, što me malo iznenadilo.
Da, Avatar, sigurno me mrzite zbog njega sorry ![]() ma meni su ti Oskari pomalo dosadni pa sam se ipak uspjela sačuvat za bolji ponedjeljak na poslu! "I shut my eyes in order to see." |
09.03.2010. u 10:17:22 Ja mislim da je sve na mjestu što se nagrada tiče, što me malo iznenadilo. Meni su Oscari jedna lijepa tradicija, i event koji oduvijek pratim. Jednostavno uživam. NE volim čitati izjave jer ih često iskrive, pa svaka prilika da čujem u originalu izjave glumaca mi je super. Zato i gledam puno talk show-a kako bi dobila sliku o odoređenim glumcima. Stoga i OScari imaju jedan plus jer ih mogu jasnije doživjeti. I da Oscari su prije bili puno veseliji i zanimljivi pa i vjerujem da je većini dosadno. Vezano za nagrade, mi smo na poslu imali malu kladionicu i ja sam fulala samo u dvije kategorije, sve ostale kategorije su bile toliko predvidljive. Jasno iz aviona se vidjelo da će narednik odnijeti većinu nagrada kao i za naj film. Jedino što me iznenadilo da je oteo Avataru za kameru i zvuk (čini mi se) pa sam onda pomislila da mu možda na sveopće iznenađenje da ju dobije za naj film. Naravno, moje mišljenje o filmovima se razlikuje od dobitnika jer mislim da neki puno bolji filmovi od Narednika nisu uzeti u obzir. Ali svi znamo kakvi filmovi budu izabrani i tko će pobijediti. Mislim da su ove godine bili najdosadniji i zbog toga jer su i bili predvidljivi. Sljedeće godine će ziher dobiti prva crnkinja redateljica ili možda prvi slijepi redatelj ili nešto novo. Nije važno kakav je film, važna je radnja i poruka filma. Što je po meni bull shit. Da ne spominjem par filmova koji su uopće izostavljeni iz nominacija ( Cesta, In the Loop,...) |
Odgovori |
Najaktivniji korisnici u posljednja 2 tjedna: