Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru
Filmski forum Film Aktualni filmoviNagradna igra - Osvoji komplet knjiga SUMRAK, MLADI MJESEC, POMRČINA, PRASKOZORJE
Stranice: 1 2 3 4 Odgovori
Autor Tema: Nagradna igra - Osvoji komplet knjiga SUMRAK, MLADI MJESEC, POMRČINA, PRASKOZORJE

Korisnik
ZAKSAM

Ukupno postova: 2
Član od: 07.09.2009.
Odg: Nagradna igra - Osvoji komplet knjiga SUMRAK, MLADI MJESEC, POMRČINA, PRASKOZORJE
20.11.2009. u 17:13:34
Ja zaista volim sve 4 knjige. Pročitala sam ih sve,čak i "Midnight Sun" (to je Sumrak ali s Edwardovog gledišta). Knjige me jednostavno fasciniraju zbog savršene priče između Edwarda i Belle. Ljubav i odnos između njih je opisan na prekrasan način i posebnim stilom. Najljepši dijelovu su mi vjenčanje, medeni mjesec, te Bellina moć i sposobnost da obrani svoje prijatelje i najbliže. Najtužniji dio mi je naravno medeni mjesec kada Edward ostavlja Bellu. Čitajući te tužne dijelove, prolila sam litre i litre suza, jer jednostavno nisam očekivala da će se takvo nešto dogoditi! (
"Sumrak" je po meni najromantičniji i najosjećajniji dio, tu knjigu pročitala sam čak 7 puta i mogla bih opet iznova....
"Pomrčina" mi se sviđa, jer su osjećaji izmiješani i opisani na dosta "težak" i ozbiljan način.
"Praskozorje" mi je omiljeno jer je najzanimljivije i definitivno najuzbudljivija knjiga.
Knjige su jednostavno presavršene jer su prepune ljubavi, iščekivanja, osjećaja, romantike, tuge, straha, sreće, praznine...I mislim da niti jedna cura nakon čitanja ne ostaje ravnodušna prema Edwardu. Ja mislim da sam se malo zaljubila u njega, ali mislim da je to normalno ako smo tolike obožavateljice "Sumrak sage"!!

Korisnik

Ukupno postova: 1
Član od: 21.09.2009.
Odg: Nagradna igra - Osvoji komplet knjiga SUMRAK, MLADI MJESEC, POMRČINA, PRASKOZORJE
20.11.2009. u 19:04:51
pa niti sam gledao film niti sam procitao klnigu sumrak.zedan sam znanja i bas sam si pozelio procitati neku dobru knjigu..eto poklonite ju meni,biti ce barem procitana,tj nece biti samo ukras na polici..hvala

Korisnik

Ukupno postova: 1
Član od: 21.11.2009.
Odg: Nagradna igra - Osvoji komplet knjiga SUMRAK, MLADI MJESEC, POMRČINA, PRASKOZORJE
21.11.2009. u 00:46:47
Hm... Kako započeti. Bit ću iskren na samome početku. Meni je osobno sumrak pao na oči pojavom Sumraka. Cijela histerična pomama oko serijala Sumrak ne ide mi u glavu još od samoga početka, ali mojoj najboljoj dvadesetogodišnjoj prijateljici koja nosi neobično ime iz romana naše genijalne Marije Jurić Zagorke to je u ovom trenutku najveća senzacija. Pročitala je sve knjige, već godinu dana iščekuje filmski nastavak, nabavila je karte čim je krenula prodaja, na tipkovnici od računala izlizana su joj slova E, D, W, A, R i D itd itd...

Naravno, budući da je jako volim pretvaram se kako sam i sam osobno lud za cijelom tom pričom prepunom zgodnih emo vampira, pomno obrijanih vukodlaka i obične plahe smrtnice čija je put poput engleske kraljice, a koja je razapeta između egzistencijalnog pitanja: Za koga da se odlučim? Želim li da mi dijete bude vampir ili vukodlak? No nekako mi je cijela ta prijateljičina zainteresiranost oko te priče veoma čarobna i simpatična, budući da toliko toga pronalazi u tim pričicama i oduševljeno prepričava svaki detalj kao da je stvarnost odlučio sam pokušati osvojiti komplet knjiga. Naravno, pogađate, ne za sebe nego za nju.

Naime, naše društvo ( petero nas je ) odlučilo je još prije nekih tri, četiri mjeseca kupiti joj za rođendan ( pada na Božić ) komplet Harry Pottera ( da, da... ...i njime je opsjednuda, ali tu je nekako povampirila i mene za potteromanijom ) na engleskome jeziku. Tako smo preko Algoritma naručili cijeli komplet te smo ga nedavno podignuli. No problem je nastao kada nas je na ovogodišnjem Interliberu preveslala. Naime, Algoritam je u staklenom izlogu imao izložen komplet svih sedam knjiga Harrya Pottera na engleskom te kada smo došli do tamo izgovorila je: Prošli tjedan sam si kupla prva dva dijela, a sada bih mogla kupiti i treći! Možete misliti kakve su bile naše face. Bili smo razočarani koliko god smo mogli i ona je to vidjela, naravno. Ne znam kako, ali skužila nas je i pri povratku doma rekla mi je: Ne brini. Nisam kupila ni jedan dio. Samo sam vas htjela preveslati budući da sam bila otkrila. Pao mi je kamen sa srca, ali opet ostala mi je u glavi misao: Šteta! Iznenađenje koje smo joj spremali i naručili gotovo četiri mjeseca prije njenog rođendana više nije bilo iznenađenje! Ni danas ne znam kako je otkrila budući da mi nije htjela reći, ali mislim da je po Algoritmovoj torbi koju sam dobio na poklon uz knjige. ( Najvjerojatnija varijanta je da sam ostavio račun negdje u sobu pa da ga je ona našla, al' pokušavam samoga sebe utješiti, samozavarati! ) Naravno, društvo ne zna da ona zna koji smo joj rođendanski poklon kupili jer sam ju zamolio da nikome ništa ne govori. Budući da smo se istrošili, a svi redom studiramo i sav nam je novac iz novčanika isisan, više naprosto nemamo mogućnosti za novo iznenađenje, tako da bi bilo zgodno kada bismo ju mogli obradovati kompletom književnog serijala koji toliko voli. Naravno, samo ne daj Bože da nabasa na ovaj post jer stvarno bi bio peh dva puta otkriti iznenađenje ( ili bolje rečeno pokušaj novog iznenađenja budući da je riječ o natječaju ) ili još gora varijanta – da netko od društva nabasa. Meh, bez rizika nema ničega, tako da vrijedi pokušati. Uostalom, ne bi ni Edward usisa' svoju Bellu da nije pokušao. ( Ajme, nije valjda da sam i sam nekako postao fan! Eh, nema mi pomoći. ) Uglavnom, zbog cijele te zavrzlame smatram da ja trebam osvojiti te knjige ( ajme, kako grubo ovo zvuči "da ja trebam", ali budući da su svi do sada naglasili, moram i ja. ) zbog toga što bi to razveselilo moju najdražu prijateljicu, a stvari koje uveseljavaju nju, svakako čine zadovoljstvo i meni. Pozdrav ekipo!
Uredio davidb, 21.11.2009. u 00:51:50

Korisnik
Carnivora

Ukupno postova: 178
Član od: 01.09.2009.
Administrator: Odgovor je izbrisan!
21.11.2009. u 08:45:08
Administrator: Odgovor je izbrisan!

Administrator
bukky

Ukupno postova: 82
Član od: 28.06.2009.
Odg: Nagradna igra - Osvoji komplet knjiga SUMRAK, MLADI MJESEC, POMRČINA, PRASKOZORJE
22.11.2009. u 22:13:00
Molim korisnike da ne komentiraju tuđe postove. Unutar ove teme dozvoljeno je pisati samo ukoliko želite sudjelovati u nagradnoj igri.

Hvala na razumijevanju!

Korisnik
tanja_a

Ukupno postova: 2
Član od: 23.11.2009.
Odg: Nagradna igra - Osvoji komplet knjiga SUMRAK, MLADI MJESEC, POMRČINA, PRASKOZORJE
23.11.2009. u 11:51:04
Mislim da zasluzujem dobiti ove knjige jer ih obozavam od točno 5.12. 2007. godine, kada jos večina sadašnjih twihardsa nije ni znala za postojanje knjiga, grupa od nas par obozavatelja iz hrvatske okupljala se na jednom blogu jedne djevojke iz osijeka. svaki dan smo tamo visili i komentirali odnose u knjizi, čekali da izade treca knjiga u nas i patili se pogađanjima o tome sto ce se dogoditi i sl. toliko nas se skupilo da je na kraju nastao prvi hrvatski sumrak forum, i tu ne mislim na forum o filmovima, vec prvenstveno o knjigama. broj je rastao, izasla je i četvrta knjiga i nase prvo okupljanje, zatim je dosao film na čijoj smo se svecanoj pretpremijeri opet okupili u zg. bilo nas je iz cijele hrvatske, ali i iz bosne,srbije,slovenije.
za sve to vrijeme moji primjerci knjiga kruzili su među mojim poznanicima i tako vise nisu u onako divnom stanju kao prije. ja npr dok citam knjigu pamtim njezin miris, to mi se uzeze u pamcenje i tako mi je krivo sto su moje knjige od silnog "setanja" isto izgubile. stoga bi voljela dobiti novi komplet da opet osjetim sve ono sto sam osjecala citajuci ih prvi put jer znate kako je kad osjetite neki poznati miris i on vas vrati u neko vrijeme iz proslosti i kako imate osjecaj da ste opet tamo.
naravno, obozavam sve likove, dotle da mi čak sve lozinke na kompu i mobitelu, one za email i facebook u sebi sadrze riječ edward :/


znam da sam luda, ali tako je. bas sam se jucer vratila iz zg s okupljanja forumasa prilikom izlaska filma, obozavam te ljude i nasu zajednicku ljubav prema cijelom sumrak svijetu da je to nevjerojatno. mogu reci da mi je sumrak promijenio zivot i doveo nove prijatelje. to je jedan od glavnih razloga zasto cu uvijek voljeti sumrak sagu!

Korisnik

Ukupno postova: 1
Član od: 07.09.2009.
Odg: Nagradna igra - Osvoji komplet knjiga SUMRAK, MLADI MJESEC, POMRČINA, PRASKOZORJE
23.11.2009. u 18:20:27
Zato što moja kćerka ne može u gradskoj knjižnici pronaći više nijednu knjigu o vampirima koju već nije pročitala a film ne može pogledati jer u našem gradu ne radi kinoto bi za nju bio super poklon za Svetog Nikolu.

Korisnik

Ukupno postova: 3
Član od: 23.11.2009.
Odg: Nagradna igra - Osvoji komplet knjiga SUMRAK, MLADI MJESEC, POMRČINA, PRASKOZORJE
23.11.2009. u 19:24:11
Bokic, ne mogu reci da obozavam takve knjige jer iskreno tek sam si nedavno dala malo slobode i vremena da uopce pocnem citati knjige. Zivot mi je uzurban i dani su mi letjeli ko ludi, ali mislim da si trebam dati malo vremena za opustanje i zabavu. Niti jednu od ovih knjiga nisam procitala, premda bi iskreno voljela, ali pogldala sam film Sumrak i stvarno mi se svidio, za Mladi mjesec sam cula da je totalna katastrofa tako da sam odlucila ne gledati ga vec radije procitati knjigu.

Korisnik

Ukupno postova: 4
Član od: 03.10.2009.
Odg: Nagradna igra - Osvoji komplet knjiga SUMRAK, MLADI MJESEC, POMRČINA, PRASKOZORJE
23.11.2009. u 22:23:37
Upravo dok sam kuhinjskom krpom nespretno skupljao rasuti šećer po elementima i štednjaku,uletjela je moja četrnaestogodišnja kći i gledajući me kroz smijeh reče da ide u videoteku iznajmiti film,i upita želim li i ja usput jedan.Nakon što mi je kamen pao sa srca vidjevši nju a ne suprugu koja bi me ubila da je zatekla ovaj svinjac koji sam napravio,rekoh joj da mi uzme neki napeti triler.No ako je već za oca,može i horor!
Popodnevno vrijeme je prošlo u nadmudrivanju sa suprugom po kuhinji i dnevnom boravku.Ona je bila forenzičarka a ja,naravno osumnjičenik.Otkrivala je mikrotragove mojih kuhinjskih nestašluka koji su sve jače stezali obruč sumnje i gnjeva oko mog odlučnog negiranja "zločina".Bio je to pravi mali psihološki triler!
Pritisak je bio golem i naizad sam morao sve priznati.Jedno samoinicijativno muško kuhanje kave završilo je apokaliptičnim posljedicama i to je sva teorija zavjere.
Jezikovu juhu je spriječila kći koja se vratila zajedno s prijateljicom i dvd naslovima. "Sada ćemo gledati film i ne ulazite nam u sobu",rekla je odlučno,pružajući mi film koji je namjenila meni. "Od sumraka do zore.Odličan!A što će te vas dvije gledati?" "Sumrak",rekoše zajedno s prizvukom ponosa u glasu."Ali već si gledala taj horor,zar ćeš ponovno!?",upitah hineći naivnost."Tata,to je ljubavni film!Ne razumiješ ti to...",ošine me pogledom."Ok ok,valjda postoji jako dobar razlog zašto je soba moje kćeri oblijepljena posterima glavnih glumaca iz "Sumraka"."Hajde pusti je i ne zanovijetaj",reče supruga uhvativši me za nadlakticu i povuče.
Nas dvoje smo već obavili večeru i udobno se smjestili ispred malog ekrana kad su tinejđerice projurile pokraj nas,rukama skrivajući svoja uplakana lica.Nisam ništa rekao,a niti supruga.Oboje smo znali kakav je film u pitanju i mogli smo ih shvatiti."Pusti...pusti je neka proživi te emocije",tiho mi šapne i zagrli me."Naravno",nasmiješim se pa je poljubim u kut usana.Ona uzvrati poljubac i još me jače stisne naslanjajući glavu na moje rame."A da pogledamo i mi Sumrak,ljubavi?"Upita,milujući me pogledom."Hajdemo",složio sam se...mada sam znao da ću ovaj moj akcijski "Od sumraka do zore"morati žrtvovati za romantični "Sumrak". Ali nisam požalio.Zaista nisam.
"Uskoro će joj rođendan...",reče netom prije no što će usnuti nakon predivno provedene večeri."Da.Što ćemo joj kupiti?" -"Film?" Pridignem se i okrenem prema njoj. -"Dobra ideja!Sumrak.Postoji li i knjiga,draga?",upitam je."Neznam...",rekla je."Ali čini mi se da sam negdje pročitala da postoji...",dok je to izgovarala,privila se uz mene i prebacila ruku preko mojih grudi."Odlično.Pokušat ću je pronaći u knjižarama.Knjiga i film bili bi joj savršen poklon".
Odmaknem pramen njene kose koja me je golicala po licu i tada primjetim da je usnula."Dala si mi odličnu ideju za njen rođendan,a sada slatko spavaj vampirice moja....",šapnem joj na uho i nježno poljubim u čelo...



Korisnik

Ukupno postova: 1
Član od: 24.11.2009.
Odg: Nagradna igra - Osvoji komplet knjiga SUMRAK, MLADI MJESEC, POMRČINA, PRASKOZORJE
24.11.2009. u 13:01:32
Okolina oko nas je puna " vampira" koji nam piju krv i " vukodlaka" koji čekaju da nam pokvare dan.Stoga mislim da je ugodan osjećaj poistovjetit se sa likom Belle jer se oko nje kreću lijepi vampiri i zgodni vukodlaci koji za razliku od " vampira" i " vukodlaka" u našoj svakodnevici teže nekim pravim vrijednostima pa je lijepo utonut u takvu priču!!!
Stranice: 1 2 3 4 Odgovori
Filmski forum Film Aktualni filmoviNagradna igra - Osvoji komplet knjiga SUMRAK, MLADI MJESEC, POMRČINA, PRASKOZORJE
Najaktivniji korisnici u posljednja 2 tjedna: