Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru
Odgovori
Autor Tema: Game of Thrones

Korisnik
mad_max

Ukupno postova: 23
Član od: 08.01.2011.
Game of Thrones
29.10.2012. u 10:15:31
Znam da je ovo filmski portal i da nema puno mjesta serijama, no s obzirom da ste na ovu temu već pisali na portalu, otvorit ću temu kao veliki obožavatelj ove serije. Jednostavno nisam mogla odoljeti da ne podjelim s vama svoju oduševljenost ovom serijom i da vidim ima li među vama neki od obožavatelja. Pogledala sam prvu epizodu da vidim što je to toliko razvikano u cijeloj priči, nakon čega sam se totalno zarazila i odgledala sve. Jedva čekam nastavak. Voljela bih i knjige pročitati, al nažalost trenutno nemam vremena. Serija je savršen način da odlutate u neki drugi svijet, toliko sličan našem. Srednjovječno razdoblje je prikazano u priči s SF elementima, no sve ostalo je lako povezati s našom povijesti i borbama za prijestolje. Likovi u seriji su fantastični, osobito mi se sviđa lik Daenerys, ali i Tyriona. Kakvi su vaši dojmovi na ovu seriju?

Korisnik

Ukupno postova: 2
Član od: 18.05.2011.
Odg: Game of Thrones
25.11.2012. u 19:09:19
Čudi me da nema odgovora pošto je serija jako popularna. I meni se sviđa iako knjigu nisam pročitala, no možda je tako i bolje, pošto se obično razočaram u ekranizaciji. Što da kažem, jedva čekam nove nastavke.

Korisnik
mad_max

Ukupno postova: 23
Član od: 08.01.2011.
Odg: Game of Thrones
26.11.2012. u 00:41:31
Vjerojatno su čitatelji ovog portala više zaljubljeni u filmove nego u serije, pa ih ova tema baš i ne zanima. Ja sam također u iščekivanju novih nastavaka, a možda u međuvremenu uspijem pročitati i knjigu. S obzirom da je serija toliko dobra, ne vjerujem da knjiga može biti loša.

Korisnik
jack-bauer

Ukupno postova: 4
Član od: 27.06.2011.
Odg: Game of Thrones
12.07.2015. u 16:30:54
Da, bez obzira što je ovo filmski portal, hvale vrijedno je otvaranje ove teme od mad_maxa, pošto jedan takav globalni fenomen poput 'Game of Thrones'to svakako zaslužuje.Inače,uz film jako pratim i serije i prije par godina kad se je agresivno krenulo s tom kampanjom prije početka prve sezone, mogu reći da sam bio malo i zatečen jer nisam baš imao pojma o čemu se tu radi.George R.R. Martin, Westeros, Starkovi, Lannisteri ??? Ali, pošto dosta volim te kostimirane serije, rekoh idem početi gledati pa ako bude valjalo - dobro, ako ne uvijek mogu prekinuti. Međutim, od tog dana do danas nikad nisam prekinuo. Dosad sam pogledao 4 sezone i polako se spremam za 5. Fantastičan serijal i zasigurno nešto ponajbolje što nam se danas nudi iz tog serijskog programa. Što nije ni čudo kad znamo da iza toga stoji jedna od ponajboljih produkcijskih kuća kao što je HBO. Bajkovito, napeto, zanimljivo i dostojno gledanja i po nekoliko puta. Nadajmo se dakle svi zajedno što većem broju sezona.Likova ima jako puno zanimljivih, ali evo za za kraj ja ću izdvojiti par meni osobno najdražih - Jon Snow i Sansa Stark .Velika preporuka za gledanje!!!!.
Odgovori
Najaktivniji korisnici u posljednja 2 tjedna: