Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru
Filmski forum Film Aktualni filmoviA.C.A.B.: All Cops Are Bastards (2012)
Odgovori
Autor Tema: A.C.A.B.: All Cops Are Bastards (2012)

Korisnik

Ukupno postova: 2
Član od: 28.08.2012.
A.C.A.B.: All Cops Are Bastards (2012)
28.08.2012. u 23:29:21


Film A.C.A.B.: All Cops Are Bads daje kontroverzan pogled na jedinicu za sprečavanje narušavanja javnog reda i mira u Italiji (u filmu poznata kao interventna jedinica), ispričanu kroz priču tri veterana iz interventne jedinice i mladog regruta.

Film A.C.A.B.: All Cops Are Bads je sirov i iskren pokušaj prikaza života interventnih policajaca, u najmanju ruku njihov privatni život i unutrašnje sukove. Snimljen i ispričan u dokumentarnom stilu, što ovom filmu daje dobru dozu realnosti, dobro upakovano dobro predstavom glumaca.

Film A.C.A.B.: All Cops Are Bads je inspirisan istinitim događajem iz 2007. godine kada je jedan policajac prilikom tuče navijača na autoputu upucao jednog od navijača Lacija. Smrt Gabrijelea Sandrija, koji je 2007. godine poginuo tako što ga je u vrat upucao jedan od policajaca koji su pokušavali da razdvoje sukobljene navijače Lacija i Juventusa, dospjela je i na filmsko platno. Talijanski režiser Stefano Sollima putem ovog filma A.C.A.B.: All Cops Are Bastadrs pokušao je da ovjekovječi ovu priču i da ukaže na nasilje koje policija u Italiji nerijetko sprovodi nad navijačima. Sandri, koji je tragično nastradao u svojoj 26. godini, je u filmu predstavljen kao potpuno običan momak koji je zbog svoje strasti prema Laciju imao nesreću da se u pogrešnom trenutku pronađe na pogrešnom mestu. Smrt ovog mladića, što je i predstavljeno u filmu, ujedinila je tada navijače Rome i Lacija koji su do tog trenutka bili smrtni rivali.

ds/">http://www.konkursi.info/film-a-c-a-b-all-cops-are-bads/
Odgovori
Filmski forum Film Aktualni filmoviA.C.A.B.: All Cops Are Bastards (2012)
Najaktivniji korisnici u posljednja 2 tjedna: