Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

O filmu

Push (2009)

Push

Žanr Triler
Godina 2009
Redatelj Paul McGuigan
Preporuka korisnika
Sviđa mi se (
14
) Ne sviđa mi se (
6
)
Rotten Tomatoes ® 23%42%
Na BluRay

Sinopsis

Tajanstvena vladina agencija poznata pod imenom Divizija traži medije za eksperimente koji će povećati njihove moći kako bi na taj način okupili najmoćniju vojsku na svijetu. Nažalost, skoro nitko nije preživio te eksperimente. Nick Gant (Chris Evans), druga generacija telekinetičara ili „pokretača“, skriva se otkad je Divizija ubila njegovog oca prije više od desetljeća.

Utočište je pronašao u gusto napučenom Hong Kongu. Nick je istjeran iz skrovišta kada Cassie Holmes (Dakota Fanning), trinaestogodišnja vidovnjakinja ili „promatrač“, potraži njegovu pomoć u traženju aktovke u kojoj se, kako ona tvrdi, nalazi 6 milijuna dolara. Kako bi je pronašli, također moraju pronaći Kiru (Camilla Belle), „gurača“ u bijegu i jedinu koja je ikad preživjela eksperimente Divizije.

Gurači posjeduju najopasniju od svih moći: sposobnost utjecaja na tuđe radnje usađivanjem misli u njihove umove. Međutim, Cassieina prisutnost ubrzo privuče pažnju Divizije i njezinih lovaca na ljude, a Nick i Cassie moraju bježati kako bi ostali živi.


Uz pomoć tima prognanika s posebnim sposobnostima ovaj nevjerojatni duo bježi kroz tajanstvene kutke grada i pokušava ostati korak ispred vlasti u svojoj potrazi za Kirom. Budući da ih vode Cassieine vizije, oni su sve bliže svome cilju, ali shvate da se za aktovku natječu s obitelji smrtonosnih medija. Još opasniji je agent Henry Carver (Djimon Hounsou), pripadnik Divizije i moćni gurač koji treba i aktovku i Kiru kako bi stvorio nezaustavljivu vojsku s paranormalnim sposobnostima.

Nick, Cassie, Kira i njihovi saveznici moraju pronaći način da nadmudre Carvera ako ga žele spriječiti u tome da provede svoj zlokobni plan.

Film info

Trajanje filma : 01:51:00 Distributer : Blitz Film&Video
Datum izlaska :   6. Veljača 2009. U kinima od :   23.04.2009.
Web stranica : Posjeti stranicu Na DVD-u od:   16.09.2009.
    Na Blu-rayu od:   Nema informacija

Glumci i filmaši

Uloge : Cliff Curtis, Scott Michael Campbell, Corey Stoll
Redatelj : Paul McGuigan
Producent : Bruce Davey, David Bourla
Scenarist :   David Bourla
vidi sve...

Komentari (5)

tjosip 19.11.2009. u 14:28:59 gubljenje vremena
marius 19.11.2009. u 19:33:49 zašto? nisam ga gledao još ali kanio sam, ne čini mi se kao loša priča
Anchica 19.11.2009. u 20:44:10 Slažem se s tobom tjosip...
Leonida 20.11.2009. u 13:00:43 također,..... loše
mariola 23.11.2009. u 21:36:06 Dobro, bolje od očekivanog, ali daleko od odličnog. Nekoliko zanimljivih likova (vrišteći kinezi i "pokrivač"), nekoliko odličnih specijalnih efekata ne mogu učinit film odličnim, ali vas mogu zabavit. U usporedbi sa sličnim "Jumperom" ovo je za par ocjena bolje, ali u odnosu na svakodnevni filmski repertoar ništa posebno. Pogledati. Ocjena: šest i pol!

Komentiraj film

Kako biste komentirali film, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Pretraži projekcije

Ocjena filma

6,2
Ukupna ocjena
6,9
Naša ocjena
Moja ocjena

Datum izlaska

Travanj 23 2009
U kinima
Rujan 16 2009
Na DVD-u
     
Na BluRay-u

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?